Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
praca je uplne jednoducha, viac ti napisem do mailu, no teraz sa mi nechce pisat, vies, ze u nas je to na dlhsie...zajtra budem mat cas, tak ti poslem aj to, co si chcela...dufam, ze dovtedy bez TOHO vydrzis:-))))
No, povedala som ti, že to nebude také zlé!!!! Mamina ti nechce zle a ani ja! Uvidíš, že o mesiac už ani na tvojom pôvodnom miesto to už nebude ono!A práca-ako taká, sa ti ako pozdáva?
Aj ty si zlatá! Tááááááák som sa potešila, keď som zahliadla medzi davom... príspevok Ventilčeka! Prosím, mohla by si si pozrieť poštu? Niečo ti napíšem súrne! Potrebujem od teba poradiť! Ďakujem
ze kamosky...ach Jajboli..velmi tazko, ale uz sa to trocha lepsi...aspon ze na tej zdravotnej stretavam normalnych ludi:-))som citala tvoj sloh...si zlata:-)
Jáj,. Krishulka moja zlatá!!!!!!!!
Ja som vedela, že ty si tu! No, ako si zvykáš na "nové kámošky..."?
Jajbolik...som tu, citam tvoj sloh...:-)
No, sakra, píšem tu celú stranu a zmizlo mi to všetko, do.....kelu....
Je tu prosím niekto o takejto pozdnej hodine?
VENTILČEK VITAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!
Už sme vyhlásili po tebe pátranie, myslela som si, že si už toto fórum vzdala! Bolo mi smutno,lebo ty si ho založila a zmizla si. Som rada, že si späť, a že si si oddýchla. Iste si nabrala nových síl a energiu, ktorú teraz môžeš rozdávať. JA sa hlásim ako prvá do radu na energiu.Nebyť teba Ventilček, asi nie som ešte zdravá. Vďaka tebe, že si založila túto tému, som sa znovu postavila na nohy a za to ti patrí(vždy to opakujem) jedno VEˇLKÉ ĎAKUJEM. A nielen tebe ale všetkým na tomto fóre, teda na AHOJTE, lebo ste stále stáli pri mne a veľmi ste mi pomáhali zdieľať moje problémy a choroby. UŽ som na tom oveľa lepšie a dúfam, že sa do takej depky už nikdy viac nedostanem. Verím, že budeme takto ešte dlho spolu a spolu si návzájom pomáhať. Dobrých priateľov mať v dnešnej dobe je vzácnosť a vy všetci na Ahojte ste dobrí a všetkých vás mám rada. Bola
som medzitým zase chorá, ale nie tak, ako predtým(aby som nezariekla).
VErím, že sa tu už častejšie ukážeš.
Schelly sa nám teraz trochu odmlčala, asi kupuje saxofón, ani gumajzík sem veľlmi nemrká, o Zanzibarovi ani nehovorím. Zmizla si ty, zmizol ON, No neviem, neviem, či ste náhodou neboli spolu na tej dovolenke! Nože sa nám pekne priznaj! hihi. Máme tu aj nových Sisíka(to je naša krvná skupina) aj Barbinku. Jancecku už poznáš zo Silvinkinko prípadu. Mária sa chodí len pozdraviť. S Krishou tu zvykneme v noci mátať aj so Sisíkom, sedmikráska tiež sem-tam mrkne, Nejakí sú rezlezení títo ľudia. Vidieť, že vykuklo slniečko. No na teraz som toho asi dosť napísala, dúfam, že nabudúce, keď sa chystáš preč, a to platí pre všetkých, nech sa páči, nahláste nám vašu neprítomnosť, aby sme sa nebáli jeden o druhého, či sa mu náhodou niečo nestalo!!! Boli sme spolu od začiatku, tak to ešte istý čas zdieľajme spolu a pomáhajme si!
Mám vás všetkých rada! AMEN(písala som slohovú prácu dobre?)
Zdravim vsetkych...a pekny podvecer prajem...
haaa ja som tu zasa. ale teraz si už ležím v postieľke. však čoskoro aj ty už pôjdeš domov.
je tu ešte niekto? nikomu sa nechce asi zapínať PC v takom teple, čo?