Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
sisik som chorá. ale už nemám teplotu aspoň. akože ešte v stredu som bola v práci a mala som 38 teplotu a vo štvrtok som už ostala doma a teplota klesla na 37. tak sa ešte stále potím, troška sa nudím. no ale čo už. smrkám, kašlem. už ma to nebaví. aj ty si chorá?
Barbinka, co aj Ty si chora???
ahojte všetkým, tak ja to tu čítam stále. včera tu nikto cez deň nebol. ja som na PN chorá. dúfam, že už v pondelok pôjdem do práce.
iiha, teraz som si uvedomila, ze je piatok A trinasteho :-))))
OO, Jancecka, no vsimla som si, ze Vas tu nebolo s Barbinkou, tak pekne oddychuj, nech Ti to prejde, nie je to nic prijemne, drz sa
A vzala si si nejake lieky na to?
ahojte, som tu len na skok, chcem vás všetkých pozdraviť, včera som nebola opäť v práci, lebo v stredu večer mi seklo medzi lopatkami a včera som ležala, dnes som kôli kope robote musela prísť ale bolí ma už celá pravá ruka D: je to hrozné, ani písať si tu s vami nemôžem, lebo nestíham pracovať a aukať nad bolesťou ruky a polky chrbta D: ani písať sa mi nedá, tak sa majte krásne, prajem oddychový a neupršaný víkend, papa v pondelok, to tu určite budem musieť byť papa
len vas chcem pozdravit....vsetkych....pa
Kocky, co to s vami? Kazdy taky zane prazdneny, no sice aj ja, asi ze je uz leto? uz viac budeme von, jak dnu a potom vecer treba ponahanat robotu aj doma.
Ventilcek a Ty si tiez taky zahradkar jak Krishka ? som si ju uz aj objednala do nasej zahrady, hihi, lebo ja sa nerada sprtam v zemi, ani to neviem, ale potom, ked uz pekne vsetko kvitne na farebno, to sa mi uz paci:-), to hej
No s tymi poistovnami je na figu aj tu, my sme si tiez museli zaplatit skodu na aute z nasej poistky, ked nam donho jeden tresol na parkovisku, lebo bol na kradnutom aute a utekal pred policiou, no a majitelka toho auta vlastne za to nemohla, ale tym, ze to slo z nasej poistky, zdvihli nam platit mesacne splatky. Inak by sa mala platit skoda na obidvoch autach z poistky toho, kto to sposobil a zdvihnut mesacnu platbu iba tomu, co sposobil havariu, nie tomu, co nebol na vine. Akoby sme my mohli zato, ze nebol na svojom...tiez take nespravodlive!
Jajbolik, ako dlho tam budes "vyspavat" ? To tu ani nebudes za ten cas, ci co? Tak sa drz, budeme na teba mysliet, vyspi sa aj za mna, hihi, bo vies, jak ja zle spim. A neboj, ved na "chrapani" ti pisala jedna osobka, ze to nic take nie je, urcite to zvladnes a prides vybuvinkana, oddychnuta :-) A umret od hladu ti tiez nedaju, ale ten zupan a svoje veci by som si asi vzala..
Vidis a ako bolo na bytovej schodzi Ste daco aj vyriesili?
Krishka, ze mas "take" strasne obdobie teraz? Z tej roboty novej, ci daco sukromne? Vsetko sa urcite vyriesi, to chce len cas..Nie si tu? Spis?? Ja som vcera bola taka dokotena, neviem, co som bola taka unavena, ale som akoze sadla do kresla si oddychnut, ma boleli dajak nohy a nejak som tam hned "odisla " do spisa na hodinu, ani neviem ako.
Sa nam dnes ochladilo, ale od zajtra ma byt zase horucava, sa tesim, radsej mam tri leta, ako jednu zimu, uz vas.
Asi vas uz necham drichmockat, patrilo by sa mi daco aj porobit doma, varit sice netreba, mam od vcera, ale kopa inych veci ma vola, tak idem..
majte sa pekne a zajtra do pisania
to naco tam ides? som nieco prehliadla?? ja ti napisem na ten mail..ked budem mat naladu, lebo mam take otrasne obdobie teraz...nic mi nevychadza, a ked pisem, ze nic, tak nic...urcite si domyslis
Krisha, ahoj, ako sme naraz písali! Ani mne sa nič nechce a nič nestíham a všetko robím naraz. Zajtra mám nabitý deň aj v sobotu a v nedelu idem do KE do spánk.laboratória. Mysli potom na mňa, mám z toho taký blbý pocit.Idem sa tam len vyspať. Neviem, či mi tam treba župan, sranda. No a budem iste aj hladná, tam mi ani jesť nedajú(hihi) a ako pôjdem v noci cikať? Keď budem na prístrojoch.... No-Sodoma-GOmora! Potom sa ti ozvem.Tak čo, máš už kamošku....?