Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
dobré ránko prajem aj ja všetkým. janka ako sa máš? čo nového?
sedmikráska ja sa k mačkám radšej nebudem vyjadrovať, nemám ich rada, žiadnej by som sa ani nedotkla, lebo roznášajú všelijaké choroby. prepáč, snáď sa na mňa za to nebudeš hnevať.
Ahojte, tak vcera sme boli na navstevu v karantene za nasim malym maciatkom a poviem vam, ze som bola najskor uplne zhrozena.Nemohli sme mu tam doniest hracky, lebo by nam ich uz nevratili. Chudat ko male bolo zchulene pod stolickou ako sa balo, nikdy predtym nevidel ine macky... museli sme tam byt zamknuti s nim a nemohli sme ani fotit. Po rozhovore s ostatnymi navstevnikmi nam bolo ale lepsie, jedna pani tam mala 3 psov a 2 macky- si teda predstavte to prazdno v ich dome teraz :( a este k tomu tie peniaze co musi za ne platit a to pracuje len jej manzel. Nasa macicka dostala posledne miesto v tajto karantene, inak by sme za nim cestovali az dole do Anglicka, takze este mozme byt radi
dobré ránko prajem všetkým :D
ahojte.citam tu sedmikraska ze vam vzali macicku,,mne tie zakony niak nepasuju,,ved ked mate v preukaze peciatku ze bolo ockovane,??jaj ze 100 000.to su cisty blazni,podla mna..a aky mate dnes den??ja som sem len tak nakukla,obedik uvareny,malinky spinka,muz s dcerou na leteckom dni v Piestanoch..a ja pri PC...
no vies ako su tu sluzby velmi drahe :( a ma v tom vsetko- veterinara, opatrovatela co sa s nim bude hrat, papatko, hracky svoju izbicku. No je to velmi drahe, ale nemozme z toho nijak vykorculovat :( Ten veterinar bol ale teda RIADNY KKT! Mohol nam rovno povedat, ze je to proste jeho povinnost nahlasit nas a nie nas klamat. No co uz mame najdrahsiu domacu macku :D aj tak ho veeelmi lubime
sisik: som zaspala.a áno celkom dosť asi športujem. mávam pravideľne tenis a častokrát mimo toho chodím buď na bike, korčule, alebo plávať. ale toto som chytila z tej hnusnej klímy. ja ju tak neznášam.jaaaaj.
ach jaj, dobry hajzel...
pripada mi to, ako zbytocne vytahovanie vasich penazi
joj, teraz som si vsimla, ze pises, ze malicke bolo ockovane pred polrokom, ale ved teraz sú kvalitné očkovacie látky, ktoré garantujú ochranu očkovaného zvieraťa na obdobie minimálne 1 roku. A mas potvrdenie v preukaze od veterinara?
ked sme sli cez hranice, tak nas zastavili 2x policajti a ani raz si ho nevsimli, lebo som ho mala schovaneho pod nohami :(