Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schelly

A zajtra idem do tej Alliancky, tak som zvedava, či mi zaplatia to rozbité sklo na aute! Ked nie, tak mam tri litre do výplaty...A to bola výplata pred týždnom..Vôbec mi to finančne nevychádza. Saxík stále neni kupený. Mam odložených 5 tisic a chýba mi ešte 8 .. Neviem, kde ich naškrabem...Nevytiahnem paty z baraku tri mesiace, jakto tak vidím... :( Neviete o nejakej brigade ??

schelly

Ahojte. Ako máme? No ja celkom fajn, až na to, že sa mi nechce byť v robote. Povzbudzuje ma len to, že šéf na obed odchádza na služobku a nebude tu ani zajtra :) Cez víkend sme boli na firemnej akcii vo Vyšnej Boci (cca 50 km pred Popradom) a bolo super. Najme ten rafting, respektíve splav. V nedelu som mala narodeninky,dostala som krasne darčeky, tak sa teším. Teraz v sobotu budem mať tú narodeninovú party na tom jazere. Grilované klobásečky, pivečko a tak :) Dúfam, že mi výjde počasie. Dr. Iľko hlásil, že by malo byť pekne. Tak som teda zvedava :)

ventil

jancecka, mam na teba jednu prosbu:ty si mi pomahala sa zaregistrovat, a teraz sa mi vyskytol problem. predstav si, nasla som tu jednu temu, uz si ani nespominam o com to bolo a hned ako ju niekto zalozil som na nu zareagovala. a asi o pol hodinu som si vsimla, ze je tam uvedena ta tema dvakrat a ten druhykrat asi o 10 - 15 minut a s tym, ze som ju zalozila ja!!! ale to je blbost, vobec neviem, kto bol pod tou prezyvkou. tak som si najskor myslela, ze niekto od nas z prace, kde mame sice kazda svoj pocitac, ale vsetky su sietovo prepojene a na internet mozeme ist iba cez jeden, z ktoreho sa hlasievam aj ja. lenze bolo to v takom case, kedy som na tom pocitaci bola iba ja, takze aj keby som sa bola zabudla odhlasit, nemohol to byt nikto iny. vobec tomu nerozumiem, ako sa moze ukazat tema druhykrat a zakladatel ako niekto uplne iny, vlastne ten, kto na nu reagoval. nevies mi to nahodou vysvetlit? sice velmi nedufam, ze to ktokolvek bude vediet, ale predsa len by ma to zaujimalo co to ma znamenat.

barbinka

janka, ja som bola chorá. a idem až v stredu do práce. takže nič som také nepodnikala.
no a to west side story bude určite super. hrá tam nela pocisková, veľmi talentované dievča. na to by som aj ja išla. tak ty už nie si, však snáď zajtra pokecáme.

barbinka

sedmikraska, ja som ťa nechcela uraziť. ja mám rada zvieratká, len bohužiaľ mačky nie. ako sú veľmi pekné, aj zlaté, ale to je v mojom prípade tak všetko. tak prepáč.

jancecka

tak ja končím holky, idem do tesca, nakúpiť občerstvenie pre zajtrajšiu návštevu :D a musím si umyť vlasy a nejako upraviť aby som pôsobila reprezentatívne, majte sa krásne pekný večer, papa

jancecka

mamina 123, dolky? my to voláme vdolky :D a svokra ich robí perfektné :D len recept neviem, ale je to to isté cesto ako na palacinky, len ona robí taký perfiš krém potom na to :D mňami

jancecka

ahoj barbi, mám sa fajn, dnes mám napráskaný deň, samá práca, preto nestíham odpisovať, zajtra čakáme dôležitú návštevu zo Slovinska, potencionálny zákazník, takže je tu frmol :D víkend bol super, v sobotu sme boli v Blave na muzikály Limonádový Joe, ale som sa nasmiala a o dva týždne v nedelu nás čaká West Side Story, tak sa teším, nedeľa pohodová, len oddych pred telkou a večer stretko pred našou krčmou s kamošmi, celkom fajn víkend :D a ty čo? A čo vy ostaní? Podnikli ste niečo? U nás nebolo veru krásne

Sedmikráska to mi je ľúto s mačičkou, ja mám strašne rada zvieratká a hlavne mačičky a psíčkov, keď sú maličké, zbožňujem ich :D

mamina123

Ahojte.aj ja vam prajem vsetkym pekny den.babenky poradte mi niaky dobry recept na dolky,ak viete co to je........diky moc,no ja som ich este nerobila ale uz som ich jedla,,a boli super,viac mi chutili ako palacinky..diiky