Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Dobré ránko všetkým dobre vyspatým čitateľom Ahojte dobrej vôle! No, počasie, ktoré som priala na dnes-nevyšlo! Celú noc pršalo a ešte stále prší. Je to ideálne na postielku, čo poviete?
Nuž, tak keď tu ani teraz nikto nie je, tak ja zase idem, snáď sa ešte stretneme. NApriek upršanému nebíčku vám prajem príjemný a ničím nerušený deň!

Dr jajboli

No dobre, keď všetci hajáte, idem aj ja do hajan, takže dobrú nôcku všetkým a vyspite sa do ružova, nech vám zajtra svieti slniečko!

Dr jajboli

Gumajz? ty si ryšavá? Aj ja som bola blond, potom tmavá, potom zase blond a teraz mám krásnu farbu-také ružové drevo

schelly

uver by bol najlepší, ale jeden už mam, ktorý mi končí akurat v septembri a druhý mi nedajú a ani by som ho nestíhala splácať. a frajer má tiež už jeden...nejak to musím vymysleiť. ale nikto so mnou nechce ist proste do toho vydrbaneho Auparku, už mam nervy. Kebyže tam trafím aj sama, tak to mam už davno vybavene a nestresujem tu. Furt len ja musím sa niekomu prispôsobiť, na mna každý sere........

barbinka

ahojte, tak s tými splátkami je to myslím tak, že si zoberieš napríklad 10.000,-Sk a budeš splácať každý mesiac po tisícke po dobu 11 mesiacov, čiže o tisícku preplatíš. ale nie som si istá.

jancecka

tak ja som počula že na splátky sa ako neoplatí,je hádam jedno aká firma,lebo dosť sa na tom prerobí,no ale keď iná možnosť nie je, ja tiež asi budem tak kupovať zariadenie do kuchyne, ak nejaká niekedy bude D: