Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Tú nehodu spôsobil týpek, čo kosil s takým velkým strojom pri ceste. Vystrelil mu kameň proste...Už to aj majitel nahlásil v jeho poisťovni a ja v mojej a zajtra to idem osobne vyriešiť. A ten saxík sa dá cez Homecredit alebo Quatro,ale to som počula, že sú dosť hajzly. že neni to moc dobré si to davať cez tieto spoločnosti..tak neviem. musím isť ešte do tej predajne a dohodnúť sa tam.
fú, už je pokoj, teraz budem oddychovať a o tretej vyrážam domov, pôjdem cez mesto, manželíkovi kúpiť tepláčky :D lebo sa sťažuje že na neho nemyslím a na benzín a šup ho domkov, zrejme dnes bude udzravovací večer, čiže spánok :D sa teším :D
Schellinka, a na splátky sa nedá kúpiť saxík? Určite áno, ak nie, tak cez triangel skús, možno nájdeš značku, akú hľadáš.
No ja som bola chrápkať v spánkovom laboratóriu! No ľudia, celá som bola polepená a káblikami a prd som spala. Sestrička ma chodila stále pozerať, tak som sa na to budila a vraj či ja stále tak zle spávam!!!! No, nebolo času ani na"chrápanie"!Potom ma poslali na spirometriu dýchať, tam na mňa sestrička dôchodkyňa, arogantná, drzá, protivná nahviakala, že ako to, že neviem také hlboké dýchať!Zatvorila ma aj do takej sklenej búdy ako sprchovací kút a mala som v ňom dýchať, a mašinu vypla, išla som sa zadusiť!Po ťažkom potrápení som bola rada, že som odtiaľ vypadla. Dnes som sa vybúvala ako batoľa, Pochodila som pešo celé Košice až po ASKO- dom nábytku- páni, ľudia, išlo mi puknúť srdce, také nádherné veci! Dobre mi padlo trochu vypadnúť z tohto brlohu.
Výsledky budú o 1-2 mesiace, že vraj nejaká profesorka zo Švédska chodí vyhodnocovať celý cajrajt.TAk o mne toľko.
Schelly!
Buď šťastná v živote Tvojom
a nemaj chvíle smutné!
Nech slza v oku Tvojom
sa od žiaľu nezaleskne!
Nech nikdy nepoznáš,
jak klam a srdce bolí!
Buď šťastná v živote Tvojom s tým,
ktorý Tvoje srdce zhojí!
Všetko najlepšie k narodkám, pevné zdravie, splnenie všetkých Tvojich prianí, radosť v kruhu najbližších
Ti zo srdca prajem!!!
Teraz príde aj môj syn,tiež budeme oslavovať, má okrúhle!
Ahojky všetkým!
Nečítala som všetko, lebo som veľmi zameškaná a príspevkov je až-až! Schelly, čo sa stalo, kto spôsobil škodu na aute, vieš vinníka? Pracovala som tam, možno ti viem poradiť
achelly držím palčeky :D
No segra má vela svojich splátok, hypotéky a úverov a naši su vycucaní z novej strechy. Na nich som sa spoliehala,ale...nedá sa. Skúsim našetriť čo najviac a keď tak by mi tisícku-dve požičali. ALe 8 tis. im je fakt vela. No ... uvidíme. V každom prípade vás budem informovať, ako som na tom
ahojte všetci
ventil to vôbec netuším, to by sa nemalo stať, nie? ja vždy ako končím sa odhlasujem, neviem, vyskúšaj sa obrátiť na admina
barbi, no dnes asi tiež priveľmi nepokecáme, máme tu návštevu zo Slovinska tak sa im venujem.
Holky chcela som sa vám len ozvať, aby ste vedeli že žijem
shelly a nikto ti nepožičia na nástroj? mohla by si mu to splácať v dlhších intervaloch ako sú tri mesiace, trebárs niekto z rodiny :D
no ja nepoznám. a ja tiež niekedy chodím ešte brigádovať popri svojej práci, ale nie každý víkend a len keď sa mi chce. a aj preto, lebo som tam brigádovala počas celého štúdia na VŠ, takže aspoň som s tými ľuďmi v kontakte. tak sa ešte popýtaj niekoho.
no chcela som zberať pohare u jednej znamej v krčme, ale než som sa rozhýbala, tak ma nejaký chalan ubehol...Chcela by som niečo také iba na víkend. Bojim sa, že nenašetrím do septembra a na prvu hodinu dojdem s prázdnymi rukami bez nástroja. Takú hanbu by som asi neprežila...A noo nebola som tu dlho,lebo nemam akosi čas. Poznáte tú spisovateľku Evitu ? Teraz ma zas novu knihu, tak ju mam a už sa teším, kedy si ju prečítam :)
ahoj schelly, dlho si tu nebola. tak ty by si chcela ešte popri svojej práci chodiť na brigádu? tak však ty si tuším zo záhoria, nie? odkiaľ presne?mám tam aj známych. no tak si skús nájsť niečo na www.profesia.sk, alebo potom sa popýtaj známych tam od vás, či o niečom nevedia.