Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
barbi, idem na to v sobotu 28. júna.
Ja to mám podobné, celá sa trasem a ja nemám pocit že mi to popadá ale aj veľakrát mi to naozaj spadne :D
schelly: no to je ťažko, keď tak budeš musieť ešte 3 týždne vydržať. kde vlastne pracuješ?
janka, ja tiež nie som na také obsluhovanie. vždy sa mi roztrasú ruky a mám pocit, že mi všetko popadá na zem. tak potom ti to dobre dopadlo. som rada. kedy to ideš na to west side story?
Ahojte. Takže návštevy Alianzky mám za sebou. Preplatia mi to. Uplna suma je 2.990,- Skk. 990,- mi zaplatia oni a dva litre ten týpek z tej firmy, čo mi to zavinili. Alianz by mi to mala uhradiť do konca mesiaca - čo dosť pochybujem, sú to tam všetko svine a týpkovi som omotala hlavu, že som študentka, ktorá pracuje len brigádne a potrebujem korunky. Tak mi išiel zistiť, či mi to môže vyplatiť skôr, ako mi banka pošle tú prvú čas (lebo on jak uhradí svoj podiel, tak jeho vyzve na uhradenie druhej čiastky) a keď sa to bude dať, tak by mi to mal poslať čím skôr...Som zvedavá, či ma neodrbal. Mám do dalšej výplaty (3 týždne) 2.500,- Skk a to musím dať ešte liter na internet...Fakt chuť žiť toto...
tak boli nahlásení na 11 až 12 hodinu, čiže v pohodičke som si dala ráno sprchu, prišla do práce na 7 hodinu a pomaličky sa šišmala,zrazu ani neviem ako bolo pol 9 a oni volali že zmena, o 9 su u nás, to si mala vidieť tie fofry, tak som sa spotila, že sprcha bola zbytočná, pripraviť občerstvenie, ešte pár podkladov povytláčať, no hrôza,ale všetko dopadlo dobre,akurát občerstvenia sa ani nedotkli, ale aspoň som mala čo papať celý deň :D
a som sa dozvedela že v sobotu ide pomáhať obsluhovať na jednu 50-tku, ako ja nie som priveľmi na toto šikovná, ale keď ma už poprosili, tak idem, no mám z toho obavy :D
janka, ja idem dnes na gynekológiu, ale len pre recept na HAK. idem cez obed. ako ti dopadla včerajšia návšteva zo Slovinska?
barbi to je fajn že si už vyzdravela, nám akurát teraz oznámili, že v pondelok nebudeme mať v práci elektrinu, tak máme voľno, som si zajednala hneď kaderníčku a pôjdem si vybaviť novú ženskú lekárku, tak sa teším, že nebudem musieť byť v práci
sedmikráska, to ti závidím to slniečko aj s lúkou, aj keď radšej sa opalujem na betóne, lebo po lúke chodí všeliaká chrobač a mám z toho zmiešané pocity :D
aj ja vás zdravím. ja som už v práci, no poviem vám, že sa mi nechcelo teda. u nás vieti slniečko, dúfam, že sa to nijako nezmení, lebo dnes by som mala mať tenis skoro po 2 týždňoch, tak sa už moc teším.
ahojte, u nas je dnes od rana krasne, az mam mrzi, ze musim byt v praci :( zbehnem sa ale asi dnes trosku vyvalit na luku, je hned tu vedla a stale tam behaju malicke zajaciky :D od tej luky ma deli kamenny mur, ak niekdy leziem na rebrik a pozeram na ne ako papkaju a ked ma zaregistruju, tak sa stavaju na zadne nozicky :)
aj ja prajem dobré ránko, mňa hneď rozveselili od rána perfektné e-maily, od koho tak asi boli? pravda, jajbolí?
tak u nás neprší ale schyluje sa, ja idem pracovať ale občas sem mrknem, pekný dník všetkým