Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
dokedy budeš dnes janka v robotke? ja asi tak do štvrtej, o šiestej mám tenis do ôsmej, kuknem futbal a môžem ísť spinkať. to je môj plán na dnes. ešte som nevidela ordináciu zo včera. ty máš čo na pláne?
som si kúpila v meste kurací gyros so zeleninkou. mňam, mňam. ty si mala čo dobrého?
barbi o koľkej dnes končíš?
baby ak vás môžem poprosiť, mám kamošku a majú možnosť vyhrať kameru, ak video ich dcérky dostane najviac hlasov. Je to prvé video, názov Barborka, tak ak chcete a môžete hlasujte prosím :D
schelly, no to máš naozaj ťažké. radšej mať stály plat ako od nejakej tržby, kde to môže byť kolísavé. tak ale možno by nebolo zlé zmeniť zamestnanie. aj keď nikdy nevieš, čo to prinesie.
Hm hej, myslela som si D: a asi by bolo veľmi ťažké mať tri mesiace dve zamestnania, jedine nejako cez rodinu, naozaj neviem, zložitá životná situácia D:
A aj keby si niečo najdem, tak mi nikto nezaručí, že ma po skušobnej dobe 3 mesiace nevyhodia...A to si v momentalnej situácii nemôžem dovoliť.
Nie je to také jednoduché, to vieš určite aj sama. Snažím sa vybaviť aspoň nejakú brigádu cez víkendy, kým nebudem mať možnosť odísť. Nič..idem sa napapať. Zatial sa majte.
schelly a čo tak si nájsť niečo popri práci, trebárs si vezmi dovolenku a keď budeš mať druhú prácu istú, odtade odíď
barbi, hm s tými kilami to je u mňa naopak D: prestala som úplne chodiť do posilky, lebo keď je pekne ma to tam nebaví, stojí tam vzduch a je tam teplo D:
No robím v jednej dopravnej firme na špedícií. Baví ma to, ale je to tu dosť na hovno. Sme platený od zisku, ktorý je od oktobra minulého roka dosť na hovno. Proste malo sa robí, vyváža, dováža, euro kleslo behom mesiaca o 4 koruny a proste sa to nedá. V každej inej firme maju o 10 tisic väčší plat ako ja. Viem, že by som mala odísť, ale zrovna teraz si nemožem dovoliť riskovať, že zostanem bez roboty. Aj bývala kolegyna.. makala tu ako učtovnička za 13 tisic a novej firme čo teraz je mala nastupný 17 tis. čistého a teraz ma 26 tisic čistého !!! A ešte jej preplacaju rôzne jazykové kurzy, stravné listky má..Proste všetko. Ja mam na zmluve minimalnu mzdu, aby naša krasna firma nemusela odvádzať dane a proste už to tu nenavidím, mam chuť na nich poslať daňovú kontrolu..hajzli. Sorry za výrazy, ale už ma fakt všetko sere...
haaaa janka, no tak to sme si zasa v niečom podobné. to west side bude určite super. no ja k tomu gynekológovi. ešte si kúpim nejaký obed v meste a prídem. inak sa ti pochválim. dnes ráno som mala váhu 55,4kg. už som dala dole 6,3kg. tak sa teším.weeeej