Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Majka, písala som ti.
Haló, je tu ešte niekto?
ahojky Mariaa, už som o tebe dávno nepočula, ty už na ahojte veľmi nechodíš!
Idem na mailík!
Vsetkych zdravim...jajboli pisala som ti mail...pa
no väčšinou s tým sestra chodila s jej bývalým priateľom buď do Bernolákova, tam je nejaký detský domov NÁDEJ a ten druhý sa volán detský domov Bratislava. ale to je zvláštne, že nikto nemal záujem. však oni sú len radi, keď niečo dostanú.
barbi a kam? ja som mala strašne moc oblečenia ako som sa vydala a sťahovala sa z domu k svokrovcom, ohlásila som strašne veľa rôznych charít no nikto nemal o to oblečenie záujem, kam to dávaš? ja by som tiež dala
dobrý nápad. aj aj by som si mohla urobiť poriadky v neiktorých skriniach, my tieto veci dávame do domova, aj staré hračky, aj knižky. vždy im za rok nahromadíme plné vrecia a potom im to tam zanesieme.
aj u nás sa krásne vyčasilo :D za hodinku končím :D a asi budem upratovať garáž, máme tam rôzne staré kabáty a aspoň by som to povyhadzovala :D
ja si tiež rada mlsám, no teraz už pomenej, mám celkom stiahnutý žalúdok, čo je dobré, aspoň stálne nemám pocit hladu. ale milujem všetko sladké. teraz keď som bola chorá, tak som bola celé dni len na jogurtoch. aj tie mám rada. no včera velice vyprávali, že jak bude liať u nás a je úplne jasná obloha.
ja dobrého nič, nezdravá strava, síce tu mám ovocie, ale na obed som si nič nevzala, nestíhala som ráno, tak papám keksíky, ja budem zrejme do pol 4, pôjdem domov na cajku, lebo už ho tu mám týždeň, snáď sa nič nezmení a môj plán? nijaký nemám :DD asi nič ako vždy
už som aj hlasovala, zlatá je tá malá.