Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

neprihovori :) uz som aj hovorila priatelovi, nech ho koli tomu netaha za chvost :D budem mat aspon pocit, ze je vedla mna- prave si uvedomujem, ze mozem pre ostatnych vyzerat ako uplny fanatik za mojou macickou :D ja ho proste zboznujem

Dr jajboli

Sisík, ja som ti ešte stále neodpísala, lebo sa mi medzi toľkými mailami nechcelo hladať, ktorý si písala, hihi, ale určite ti napíšem

sedmikraska

jajboli, si ma krasne zasobila majlikmi :D vsetky som uz popozerala a na tych spievajucich konikoch som sa unasala dobre dlho :D
O macicke ziadne novinky- nikto nam nedvihal dnes telefon :( zajtra ale pojde priatel sluzobne blizko tych karantin, tak pojde malickeho pozriet a ja mu zavolam, ked bude pri nom a da mi ho k telefonu :) a potajomky mi snad vezme aj fotku, uz sa tesim

Dr jajboli

Krishulka, Sedmikráska, aj vám som poslala mailíky! Ako sa máte? Čo je s mačičkou, ako sa jej darí!
Krishka, ako je v práci? Ešte je to vždy také ... suché?

Dr jajboli

Mariaa, všetko sa mi vrátilo od teba, keby si nemala medzeru na mailovej adrese, tak je to ok, ale ma se(to nie je dobre) ma mám stále čierne a se je modré