Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
neprihovori :) uz som aj hovorila priatelovi, nech ho koli tomu netaha za chvost :D budem mat aspon pocit, ze je vedla mna- prave si uvedomujem, ze mozem pre ostatnych vyzerat ako uplny fanatik za mojou macickou :D ja ho proste zboznujem
Sisík, ja som ti ešte stále neodpísala, lebo sa mi medzi toľkými mailami nechcelo hladať, ktorý si písala, hihi, ale určite ti napíšem
a tá mačička sa ti aj prihovorí pri tom telefóne?:)))
jajboli, si ma krasne zasobila majlikmi :D vsetky som uz popozerala a na tych spievajucich konikoch som sa unasala dobre dlho :D
O macicke ziadne novinky- nikto nam nedvihal dnes telefon :( zajtra ale pojde priatel sluzobne blizko tych karantin, tak pojde malickeho pozriet a ja mu zavolam, ked bude pri nom a da mi ho k telefonu :) a potajomky mi snad vezme aj fotku, uz sa tesim
jajbolik, dakujem za mailiky
aj ja vas aspon vsetky zdravim ahojcatka, ale uz aj utekam :-)))
Krishulka, Sedmikráska, aj vám som poslala mailíky! Ako sa máte? Čo je s mačičkou, ako sa jej darí!
Krishka, ako je v práci? Ešte je to vždy také ... suché?
ahojte aj ja som tu :)
ahojte vsetci:-))
Mariaa, všetko sa mi vrátilo od teba, keby si nemala medzeru na mailovej adrese, tak je to ok, ale ma se(to nie je dobre) ma mám stále čierne a se je modré