Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

nie je chudatko v klietke- oni to volaju izbicka azevraj je o dost vacsia, nez je v pravidlach, tak aspon ze tak :) aj ked mne to pride hrozne malicke. Ma tam schodiky na stene, leharko na okne a dalsie kryte v takej skrini, stolicku z dečkami, dvoch plysakov a este nejake hracky, no on ma aj tak najradsej fixky- aportuje ako psik :D alebo si ich vynesie hore na okno a zhodi zase na zem a znova pre ne zbehne dole a vynesie hore, je hrone zlaty

Dr jajboli

No ani jedno, ani druhé? Bude tretie, neboj. Príde to ako blesk... a bude to juchú, viem to, cítim, ale ešte tak 1-1,5 mesiaca

Dr jajboli

no, aj mne je ho ľúto, také je zlaté-čierne! daj si poslať fotečku! a čo nové s ostatnými "záležitosťami"

krisha

no...stale sucho, ale nevadi, hlavne, ze je klud. Dnes mi konecne zaviedli net, tak som straaaasne narobena:-))Sedmi...lutujem tvoje maciatko, ked musi byt take samucke v nejakej klietke..chudatenko...

Dr jajboli

nikto si to nebude myslieť, len taký neľudský človek, kto nemá vzťah ku zvieratkám! To nech ťa netrápi! My s tebou cítime!!!!!!!!