Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

mame, taky obycajny, ale raz, ked bude velka si kupim taky velikansky, murovany a zapusteny do zeme. Ja sa opalujem tak, ze si slahnem do bazena nafucku, ja sa slahnem na nu a slnim sa.

jancecka

ja nemám odvahu ani na hore bez :D dosť že sa nehanbím pred manželom :DDD máte aj bazén? to je super :DD ja sa oblievam vodou z flašky keď sa opalujem :D

krisha

my mame na dvore pri bazene miestecko, kde by sa to dalo..ze ma nevidi ziadny sused. Ale tiez by som sa neopalovala uplne naha...hore bez zvyknem, ale aj dole neeeee

jancecka

nahá sa slniť :D hej u nás :D a susedia by popadali na riť :D to by som sa neopalovala ani keby som mala 100% záruku že ma nikto nezbadá :D

krisha

my sme cca pred 10 rokmi pristavovali, svojpomocne, oco si zavolal kamaratov, co sa tomu rozumeli. Ale tiez sa stavalo zvacsa cez vikend, ked mali volno. Ja som bola este decko, tak som to brala ako zabavu...straaasne som pomahala, teda skor zavadzala. Na dome je vela roboty, ale radsej makam ako by som mala byvat v panelakou, to si neviem predstavit. V dome mas sukromie, mozes robit co chces, grilovat, opekat, slnit sa aj naha:-D, proste cokolvek...

jancecka

barbi pre ľudí z bytov je záhrada vykúpením, pre ľúdí z dediny je to len robota :DD takto mi to vždy hovorievala babka :DD
nechceš kúpiť u nás domček? jedna babka predáva za 300 000,- aj s velikánskym pozemkom, no dom sa musí zbúrať tak za tú cenu je pozemok príliš drahý D:

jancecka

krisha tým si asi prešiel každý, kto má rodinný dvor, nie? tak ja som bola v tom, že manžel murár, spraví celý dom sám, len to som v naivite nevedela koľko to bude stáť a že manžel bude musieť aj zarábať na splárky. A keď je doma, je rád že je rád. Robí manuálne, nemá toľko sily,koľko by som chcela aby mal, no ťažko sa mi ho chápe, kedže robím v kancli. Dúfam že som neni harpia,keď takto na neho píšem, chcela by som aby robil od rána do večera na dome,keĎ je doma a využíval každý čas aby sme čo najskôr bývali D: som hnusná ale viem že to má ťažšie ako ja. Ja sa mám na čo vyhovoriť, som baba, nerozumiem sa tomu, nemám silu a podobné žvásty. Ale postupom času zisťujem, že naozaj nevládze toľko a snaží sa ako vie, tak som si zmyslela, že mu to nejako vynahradím a chcem ísť s ním na dovolenku no všetko závisí od jeho práce. Ty si ako prežívala stavanie domčeka?

barbinka

jeeeeej, aj ja by som raz chcela mať záhradku, teda aj rodinný domček. by som pestovala to, čo by som chcela.

barbinka

janka, na fotky sa teším. rada sa pozerám na to, čo si niekto urobil sám. no a vieš nemyslím si, že je to nosné, lebo na piatom si to sused tiež takto prebúral. ako ide o ten malinký priestor. lebo som si kúpila veľkú posteľ a teraz sa tam nedá chodiť.

krisha

presne tak jancecka...spravim cokolvek mozne, ale do zahrady ma nik nedostane...aj ked uz vacsina je zatravnena. Ja sa vzdy tesim z novych kvietkov...ze ako mi to pekne rastie...neboj aj ty si raz taku spravis, viem co je to mat na dvore stavenisko