Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mamina123

Ahojte.prajem vam vsetkym pekny den.Jancecka napis mi recept na tie vdolky,,no ale ak ma svokra aj original nato,,lebo ze to nebyva palacinkove cesto.alebo aj vy holky ak to poznate a mate overene.diky gazdinky.

jancecka

aj u nás je krásne :D konečne :D ja som včera mala pracovný večer, najprv som vypratala garáž a potom som po manželovi upratalo čo búral D: je to hrozné bývať na stavbe, je lepšie keď človek stavia, a býva inde D: nie v jednom D:
dnes som mu nakázala robiť niečo vonku, aby som zase do 10 hodiny po ňom neupratovala vnútro, tak uvidím, či sa chytí nejakej prácičky,inak chce sa mi hrozne spinkať D: a víkend? V sobotu obsluhujem akurát nedeľu mám voľnú a to sa strašne teším, manžel nejde ani do polovníckej školy, tak chcem vymyslieť nejaký výletík :D

barbinka

ahojte dievčatá. ako sa máme?
ja som včera konečne po dvoch týždňoch začala znova hrať tenis. no asi som nehrala dobre. musím sa znova dostať do formy. jaaaaj.
dnes je u nás znova krásne a pozerala som počasie, že aj víkend bude teplý a slnečný. tento víkend mám celý voľný, tak sa teším.

schelly

Ahojte. Takže dnes idem do toho Muzikera zistiť, ako s tým saxíkom. Pokial by som nemusela položiť žiadnu hotovosť, tak by som mala 5 litrov a v pohode by som vydržala do ďalšej výpaty. To by bolo super. A ešte idem do Tesca nákupiť veci na tú moju olslavu. Budem sa snažiť čosi aj ušetriť no... Na víkend mi hlásili nádherné počasie, tak dúfam, že to výjde :) Šéf už je v práci a je tu dosť dusno...tak, želám aspoň vám pekný deň

sedmikraska

no ja som vcera zdrhla, lebo som si ani neuvedomila kolko je hodin :) krisha poslem maciacika dnes, ja sa tesim uz aj len na posielanie jeho fotiek, lebo si ich popozeram :D