Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

barbi no lenže pokiaľ je tá balkónova stena nosná, tak by som ju nebúrala aby sa ti celý barák nezrútil na hlavu :DD a malé izbičky mám radšej ako veľké :D lebo sú rýchlejšie upratané a naozaj útulné :D ja budem mať tiež vo svojom, ak to niekedy bude, útulné izbičky ale priestor v obývačke som si zväčšila tým, že som ju spojila s kuchyňou, tak sa teším :D keď to bude určite poposielam fotky, ale to bude ešte aj tri alebo štyri roky takto D:

jancecka

:D tak to má fajn, myslím brata, teda ak to stíha :D manžel má zatiaľ dosť roboty, ale už uvažoval, že keby nebolo čo, tak sa zamestná v stavebníctve, získa prax na murárčinu a pridal by si ju do živnosti :D a skalky ja milujem, milujem prácu v záhrade, ale zase nie okopávanie zemiakov, ale v okrasnej záhrade, výsadbu stromčekov, strihanie,kosenie trávy, zalievanie, hrabanie sa v tom :D je to moja vášeň ale teraz máme na dvore akurát tak krásne rozkvitnuté tehly, sem tam sa povaluje škridla, do toho rastie stavebný odpad D: už ma to nebaví chodiť každý deň ako na smetisko ale nie o tom som chcela :D

barbinka

janka, tak do stavbáriny sa teda absolútne nevyznám. ale ďakujem za objasnenie.
ale kebyže mám plastový balkón , tak si prebúram tú balkónovú stenu, či ako sa to volá a by som si zväčšila izbu, lebo ju mám malinkatú, ale zato útulnú.

krisha

mas pravdu Jancecka...rada sa motam v skalke a pritom sa vlastne aj opalim, lebo tiez vyzeram ako riaditel vapenky:-D Moj bracho je normalne zamestnany a popri oraci ma este zivnost a tiez chodi robit sadraky a aj plavajuce podlahy

jancecka

krisha, to ti závidím, ja sa strašne rada opalujem ale nejako mi to časovo nevychádza a tento rok som najbledšia zo všetkých minulých rokov, ale taká práca na dome je vlastne aj oddych, nie? ked celý týždeň pracuješ, tak iný druh práce je vždy oddych :D teda aspoň pre mňa :_D

jancecka

barbi :D no neriskovala by som to že by ti ho prišiel vymeniť :D lebo on nemá na to nástroje a odbúral by ti pol steny :D
sadrokarton, ved to sú teraz steny z neho vo všetkých kanceláriach, bytoch, už sa nemuruje, používa sa to na stropy, aj podlahy, na všetko, vytvaruješ si s ním čo chceš, už sú neni v mode murované steny a múry :D modernejší,lacnejší, rýchlejší a hlavne čistejší je sadrokarton, teda ako robota s ním :D

schelly, to je super, aj ja ti blahoželám k narodkám :D no vidíš, ako si sa bála s financiami a takto pekne ti to vyšlo :D super, teším sa s tebou a želám krásny víkend a perfekto oslavu :D

krisha

ahojte, no ja som v praci, tiez sa mi to vlecie strasne pomaly, aj ked mam robotu, tak sa trosku ulievam. Dnes budem uz o dvoch doma, cestujem na dom, takze ma caka urcite pracovny vikend. Ale chcem si aj oddychnut, opalovat sa, kupat...ved za cely tyzden mam toho v robote dost

schelly

Čaute. Včera som bola za ten saxík :) Mohla som si dať zálohu akú som chcela, tak som dala len tri litre a dva som si schovala :) Dala som si až na rok splácať po tisic korun, aby ma to tak nevycucalo. Mali ho mať na sklade,a le že pre istotou to očekujú a daju mi dnes vedieť, či môžem prísť. Dnes mi aj sestra blahoželala k narodeninám a dostalal som okrem parfémov a tak aj stojan na noty !! No není super? :) Aj som si nakupila na tu moju oslavu. Myslela som, že sa zmestím do dvoch litrov, ale neprepískla som to až tak a kupila som si aj nové žabky, aj mi ladia s plavkami :) Šéf mi nechcel dať celý deň volno, tak som si dala aspoň pol dňa. Vonku je krasne, strašne sa teším. Konečne pekný deň, aspoň jeden v tomto týždni :) Neviem, či tu dnes ešte budem, tak pre istotu želam krasny víkend :)

barbinka

aha, už som si ho chcela zavolať na to okno, teda to je balkón. lebo myslím, že v zime mi dosť prefukuje. ja ho mam zasklenený, ale to zrejme nestačí.
a ten sadrokartón to sa na čo používa ? na zateplenia bytov? alebo na čo?