Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
barbi no lenže pokiaľ je tá balkónova stena nosná, tak by som ju nebúrala aby sa ti celý barák nezrútil na hlavu :DD a malé izbičky mám radšej ako veľké :D lebo sú rýchlejšie upratané a naozaj útulné :D ja budem mať tiež vo svojom, ak to niekedy bude, útulné izbičky ale priestor v obývačke som si zväčšila tým, že som ju spojila s kuchyňou, tak sa teším :D keď to bude určite poposielam fotky, ale to bude ešte aj tri alebo štyri roky takto D:
:D tak to má fajn, myslím brata, teda ak to stíha :D manžel má zatiaľ dosť roboty, ale už uvažoval, že keby nebolo čo, tak sa zamestná v stavebníctve, získa prax na murárčinu a pridal by si ju do živnosti :D a skalky ja milujem, milujem prácu v záhrade, ale zase nie okopávanie zemiakov, ale v okrasnej záhrade, výsadbu stromčekov, strihanie,kosenie trávy, zalievanie, hrabanie sa v tom :D je to moja vášeň ale teraz máme na dvore akurát tak krásne rozkvitnuté tehly, sem tam sa povaluje škridla, do toho rastie stavebný odpad D: už ma to nebaví chodiť každý deň ako na smetisko ale nie o tom som chcela :D
janka, tak do stavbáriny sa teda absolútne nevyznám. ale ďakujem za objasnenie.
ale kebyže mám plastový balkón , tak si prebúram tú balkónovú stenu, či ako sa to volá a by som si zväčšila izbu, lebo ju mám malinkatú, ale zato útulnú.
mas pravdu Jancecka...rada sa motam v skalke a pritom sa vlastne aj opalim, lebo tiez vyzeram ako riaditel vapenky:-D Moj bracho je normalne zamestnany a popri oraci ma este zivnost a tiez chodi robit sadraky a aj plavajuce podlahy
krisha, to ti závidím, ja sa strašne rada opalujem ale nejako mi to časovo nevychádza a tento rok som najbledšia zo všetkých minulých rokov, ale taká práca na dome je vlastne aj oddych, nie? ked celý týždeň pracuješ, tak iný druh práce je vždy oddych :D teda aspoň pre mňa :_D
barbi :D no neriskovala by som to že by ti ho prišiel vymeniť :D lebo on nemá na to nástroje a odbúral by ti pol steny :D
sadrokarton, ved to sú teraz steny z neho vo všetkých kanceláriach, bytoch, už sa nemuruje, používa sa to na stropy, aj podlahy, na všetko, vytvaruješ si s ním čo chceš, už sú neni v mode murované steny a múry :D modernejší,lacnejší, rýchlejší a hlavne čistejší je sadrokarton, teda ako robota s ním :D
schelly, to je super, aj ja ti blahoželám k narodkám :D no vidíš, ako si sa bála s financiami a takto pekne ti to vyšlo :D super, teším sa s tebou a želám krásny víkend a perfekto oslavu :D
ahojte, no ja som v praci, tiez sa mi to vlecie strasne pomaly, aj ked mam robotu, tak sa trosku ulievam. Dnes budem uz o dvoch doma, cestujem na dom, takze ma caka urcite pracovny vikend. Ale chcem si aj oddychnut, opalovat sa, kupat...ved za cely tyzden mam toho v robote dost
schelly, no to je super. vidíš, už budeš môcť vyhrávať. a potom nás pozvi na svoj prvý koncert.
Čaute. Včera som bola za ten saxík :) Mohla som si dať zálohu akú som chcela, tak som dala len tri litre a dva som si schovala :) Dala som si až na rok splácať po tisic korun, aby ma to tak nevycucalo. Mali ho mať na sklade,a le že pre istotou to očekujú a daju mi dnes vedieť, či môžem prísť. Dnes mi aj sestra blahoželala k narodeninám a dostalal som okrem parfémov a tak aj stojan na noty !! No není super? :) Aj som si nakupila na tu moju oslavu. Myslela som, že sa zmestím do dvoch litrov, ale neprepískla som to až tak a kupila som si aj nové žabky, aj mi ladia s plavkami :) Šéf mi nechcel dať celý deň volno, tak som si dala aspoň pol dňa. Vonku je krasne, strašne sa teším. Konečne pekný deň, aspoň jeden v tomto týždni :) Neviem, či tu dnes ešte budem, tak pre istotu želam krasny víkend :)
aha, už som si ho chcela zavolať na to okno, teda to je balkón. lebo myslím, že v zime mi dosť prefukuje. ja ho mam zasklenený, ale to zrejme nestačí.
a ten sadrokartón to sa na čo používa ? na zateplenia bytov? alebo na čo?