Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte dievčatá. tak ja som zatiaľ fotky poslala len sedmikráske, ale pošlem postupne všetkým, len som nemala toľko času.
mala som celkom nabitý víkend, taký športovo-relaxačný. piatok, sobota, nedeľa som mala tenis po dve hodinky a v sobotu, aj v nedeľu sme sa boli aj kúpať. no a v nedeľu sme boli v Hainburgu na kúpalisku (zavolali nás tam kamaráti), ale už tam nepôjdem. jazerá sú lepšie. tu bola hlava na hlave, všetci z BA. a večere som strávila pri sledovaní futbalu euro 2008.
vsetkym vam zelam krasny den a pracovny tyzden....jajboli napisem ti mail...pa
a ohladom tých fotiek. Tiež v praci nemam žiadnu fotku, ale na pokeci mam nick JahVodka666, tak sa keď tak mrknite. A keď mi budete posielať fotky, tak aj s nickom aký máte tu. Aby som si vás vedela zaradiť. Ďakujeeem. :)
Ahojte. Aký bol víkend? No ja super...v sobotu som mala tú oslavu...tak to bola parada,lepšiu oslavu som nezažial. Aj ked nedošlo asi 5 ludí a niektorí ani nedali vedieť, že prečo..ale nevadí. Môžu banovať. Dostala som paradne darčeky. Spala som 14 hodín,ale som unavena jak hovado..už nech som doma, pojdem hneď spinkať :)
Vsetkych vas len chcem pozdravit...jajboli teba zvlast...pa
Jajbolik, dakujem za mailiky, hihi
idem rovno do postele, napadli ma virusy, soplim, kycham, az sa mury otriasaju :-((
co mas nove ?
krisha, ďakujem!
ok, tak končím, pošlite mi foto na e-mail :D teším sa :D ja prídem do práce až v utorok, bo v pondelok nemáme v práci elektrinu :D a tá je dosť podstatná pri práci s PC :D tak sa majte,krásny slniečkový víkend prajem všetkým, papa utekám :D
ouuu keej :)