Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

ahojte dievčatá. tak ja som zatiaľ fotky poslala len sedmikráske, ale pošlem postupne všetkým, len som nemala toľko času.
mala som celkom nabitý víkend, taký športovo-relaxačný. piatok, sobota, nedeľa som mala tenis po dve hodinky a v sobotu, aj v nedeľu sme sa boli aj kúpať. no a v nedeľu sme boli v Hainburgu na kúpalisku (zavolali nás tam kamaráti), ale už tam nepôjdem. jazerá sú lepšie. tu bola hlava na hlave, všetci z BA. a večere som strávila pri sledovaní futbalu euro 2008.

schelly

a ohladom tých fotiek. Tiež v praci nemam žiadnu fotku, ale na pokeci mam nick JahVodka666, tak sa keď tak mrknite. A keď mi budete posielať fotky, tak aj s nickom aký máte tu. Aby som si vás vedela zaradiť. Ďakujeeem. :)

schelly

Ahojte. Aký bol víkend? No ja super...v sobotu som mala tú oslavu...tak to bola parada,lepšiu oslavu som nezažial. Aj ked nedošlo asi 5 ludí a niektorí ani nedali vedieť, že prečo..ale nevadí. Môžu banovať. Dostala som paradne darčeky. Spala som 14 hodín,ale som unavena jak hovado..už nech som doma, pojdem hneď spinkať :)

ventil

no ludia, nejako to tu utichlo. taka dlha pauza a nikto nikde! ako travite dni? co ste robili cez vikend? ja som tentokrat trcala v blave v tom strasnom horku, skoro som sa uvarila. vraj sa ma trocha ochladit, ale to zase bude iba tak na 1 - 2 dni. teraz by dobre padla polrocna dovolenka.

sisik

Jajbolik, dakujem za mailiky, hihi
idem rovno do postele, napadli ma virusy, soplim, kycham, az sa mury otriasaju :-((
co mas nove ?

jancecka

ok, tak končím, pošlite mi foto na e-mail :D teším sa :D ja prídem do práce až v utorok, bo v pondelok nemáme v práci elektrinu :D a tá je dosť podstatná pri práci s PC :D tak sa majte,krásny slniečkový víkend prajem všetkým, papa utekám :D