Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
krisha, dám si ťa na pokeci medzi priateľov a môžeš si albumy pozrieť tam :D to bude jednoduchšie
barbi budem strašne rada :D
ja vám tiež pošlem, ale z domu. aj tebe janka, lebo na azete mám 5 rokov staré fotky.
som v praci a ziadne foto v PC nemam...na azete mam nick veronique768 tak ceknite:-D
baby už mám pripravený e-mail s fotkami :D tak posielajte adresy :D aj ja som zvedavá :D
aj ty krisha ak chceš, inak je to dobrý nápad, aj ja by som rada vedela ako vyzeráte, môj e-mail máte:D
schelly :D daj e-mail :D hneď ti pošlem :D
tak shcelly, kľudne môžeš začať, aj budem tiež rada, keď budem vedieť ako vyzeráte. viem iba janka ako vyzerá.
ja si uz konecne ten cas musim najst...lebo som fakt ako ten riaditel:-D zajtra k nam pridu deturence, brachova mala, sesternicine dvojicky, tak bude veselo
Ďakujem za gratuláciu a že mi držíte palce a tešíte sa so mnou. Saxík je na sklade a idem si za nejaku hodinku preň. Mám nápad, čo keby sme si navzajom poposielali fotky? Som dosť zvedava, ako vyzerate :) papa
len sa už toľko nešlahaj lebo sa uderíš :D ja sa nemám kedy opalovať :D jedine v nedeľu a to chcem ísť na bud na výlet, alebo je nepekne, no čo, pomôžem si?