Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
vie, doma osádzal, ale nerobí to, lebo to nemá v živnosti, fasády, sadrokartón - všetko z neho, inak vyučený murár ale zato že nemal 3-ročnú prax, nemôže to mať v živnosti ale má tam že stavebné práce,ale teraz len ten sadrokartón,je to rýchla a čistá robota a v celku dobre platená :D
aha, no pekne. ale mali by ste si ešte dovolenkovať a užívať, lebo keď budú detičky, tak ktovie kedy vytiahneš päty z domu. weeeej. no a inak čo všetko rbí tvoj manžel? aj plastové okná vie?
hej,aj ja som to tak chcela ale zistila som že nemusíme si nič kupovať, ja napr. nemám čierne nohavice, je to divné ale nemám a ona nemá biele, mne by nerobilo problém si kúpiť nové ale nevynosím ich, a jej robí dosť problém kúpiť si nové, keďže je študentka, tak sme to vyriešili takto.
Hej manžel je doma, po troške robí doma na stavbe, ale v pondelok ide do Blavy aj so švagrom spraviť jednej pani byt sadrokartonom obložiť steny, sú krivé. A o dovolenke sa nerozprávame, ked zistíme že máme čas tak pôjdeme :D hádam :D ale na čas to nevyzerá, kedže sme dosť obmedzení manželovým polovníckym kurzom :D
tak mne osobne by sa viac páčilo, kebyže obidve to máte rovnako, ale aj takto to je ok. manžela máš teraz inak doma? vidíš a čo s tou vašou dovolenkou, je niečo nové?
ja zase mám čo na práci :D moja sestra čo má svokru, tak oslavuje 50-tku. Poprosila ma, či by som nešla, síce nie je mi to po vôli, ale je to super žena, mám ju rada, tak nevidím dôvod prečo by som nešla. Zato, že sa mi nechce? To je slabý dôvod :D a nakoniec sa aj teším :D akurát som sa dohodla s kamoškou, že sa zladíme do čiernobiela :D ja biele nohavice čierne tričko, ona čierne nohavice biele tričko :D tak to bude super hádam :D
janka a čo to ideš obsluhovať? koho oslavu? ja dnes nemám ani robotu tuším. dnes to pôjde pomaličky.
mne sa plány menia veľmi rýchlo :D ani neviem čo, no som v robote na aute, ja končím o pol 4 a idem cez mesto, lebo ako obsluhujeme s kamoškou v sobotu na tej oslave, tak idem kúpiť dve totožné tričká, aby sme aspoň vyzerali že ladíme :D
ahoj janka, zdravím aj ostatných. áno aj ja som počula, že bude krásne, takže sa teším. a dnes tu ani nechcem byť dlho, tak snáď o druhej vypadnem, až o siedmem mám tenis. tak možno aj k vode by sa dalo ísť. ty máš čo na pláne?
dobré ránko všetkým :DD dnes je krásne :D a hlásia aj krásny víkend :D
ahojky! Haló, haló, hlásim príchod! Je niekto prítomný?