Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tak ja poprosím tiež sedmikráska od teba a pošli mi aj mačičku, ok? ja poposielam ale až z domu.
za 10 minút odchádzam.weeeej. teším sa už moc.
Tak vy sa fotkujete aja nie? :( Aj ja si vasu prosim: sedmikraskaska@seznam.cz
to je super, akurát pred chvíločkou som zistila že je len jedna hodina D: som myslela že aspoň pol tretej, no a ide to pomaly aj mne D:
aj ja som bola papať. musli lievančeky s kopou ovocia. mňam, mňam. som sa tak akurát napapala. ja idem už za hoďku domov, weeeeeeeeeeeeeeeeeej
to je super, ja som do pol 4 a je to super ked viem ako vyzeráš :D
tak tak veru, akurat som prisla z obeda...uz len hodinu a pol a idem domov..sa nemozem dockat
ste išli papať? Dobrú chuť :D
kto sa k nám pridá k výmene fotiek? :D chceme sa navzájom spoznať :D
barbi už si medzi priateľmi, dosť dlho :D môžeš popozerať :D mám tam dosť albumov :D a aj Miška môjho tam mám a pochváľ sa aj ty, to je super baby :D
janka a ja na azete som videla len jednu tvoju fotku. asi si ma nemala ešte medzi priateľmi. no musím potom doma pokukať. pošlem ti aj Mišinka môjho.