Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
sedmikraska: áno , pamätám si. som si myslela, že je to tam u vás asi tak na jar. som netušila, že je tam až taká zima. a inak znášaš to v pohode? keď prídeš teraz do Čiech. z takej zimy do tepla? že či nemáš z toho prechodu nejaké ťažkosti.
Vsetkych vas zdravim na tejto teme....pekny den vam prajem...tak prid naspat sedmikraska na Slov.ked ti je tam zima a potom pojdes naspat...:0))))....
Barbinka, ja som na uplnom severe Skotska a severny ladovy ocean mam tak 10 minut autom :D, takze si predstav tu zimu :) minuly tyzden sme boli, len nejak 2,5 hodinky nizsie a hned bolo teplejsie o 8 stupnov :) (to je ta fotka, co mam taku farebnu suknicku)
Ahojte všetci, chcem vás pozdraviť :D a idem znova makať, ani nemám čas si všetko prečítať :D ďakujem všetkým za foto :D kto má ešte nech pošle, neposlala som niekomu? teraz som si neni istá :D
no dobre málo. však ja som bola v Anglicku, no tam je zrejme teplejšie ako v Írsku a bolo tam celkom teplo. a keď som tam bola v zime, tak sa mi zdalo, že teplejšie ako u nás. tak snáď vám víde počasie. a na Slovensko nejdete?
a ten kocúrik je naozaj zlatý, ona ho zachránila. že ho niekde našla nevládneho a nejako ho dala dokopy.
Ahoj, no tu je v poslednej dobe tak maximum 13 :( a tento rok bolo zatial najviac tak 20 a to som sa uz dala do suknicky- vies po takej zime nam to prislo ako velike teplo. Za 2 tyzdne ideme do Ciech, tak som zvedava :) Fotky sa mi velmi pacili a ta mala cierna gulicka je uzasna, hned by som ju domov zobrala :)
ahoj sedmikraska. to koľko tam máte vy stupňov? v BA je nad 30. ale v noci našťastie pršalo, tak aspoň nie je tak dusno ako včera. prišli ti moje fotky? ten kocúrik ten je babky môjho priateľa.
Ja staaale tak zaaavidim, ked citam o tych vasich horucavach, my musime doma stale kurit a aj to mi je zima rano. Dnes rano sme mali dokonca od tej zimy cele okna zarosene :( jahody uz su take nacervenale asi 3 tyzdne a nechcu dozriet- nemaju ako bez slniecka :( vcera som si nakupila nove kvetinky a 2 mini skleniky a zasadila som 6 druhov byliniek a slnecnice a zakrpatene slnecnice- moj oblubeny kvietok :D
tu už asi všetci spíte.Krishka, Ventil,Sisík, vy ste také nočné strážne anjele, ale už asi spinkáte, nevadí, ja to tu trochu postrážim, Papá všetkým, dobrú nôcku
Ahojky všetkým!
Určite tu nikto nie je, ale sa chcem ospravedlniť, že som bola tak dlho ticho. Jednak syn fungoval pri PC, a ešte bude do stredy, boli sme aj na chate oslavovať, bolo super, ID- z neho bude veľké H...O! V sobotu bol deň otvorených dverí v soc.poisť. tak som vybavovala, čo sa dalo, ale dobre to nevyzerá! POMÓÓÓC!!!! Čo budem robiť? Ajajaj!Fíha! No, to je góóóóól! Nejako snád prežijem!
Tak zatiaľ toľko, ďakujem prispievateľom za maily!!!!
Pozdravujem vás do tohto horúceho večera, je tu na nevydržanie a včera nás išli zožrať mušky, celé mesto bolo zaplavené, fuj, brrrr! Papá