Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

ja neviem, dnes som tu s ocinom na aute, čiže kedy končí on, no prv ako o 4 to nebude, dúfam že tu nemieni byť do 6 D:
a plány nemám žiadne večer, čo príde

barbinka

haaaaa, kľudne si buď nedočkavá. kedy vlastne dnes odchádzaš? ja asi tak 15:30, idem rovno ku gynekológovi na prehliadku a potom rýchlo na tenis. snáď to stíham.

barbinka

janka, ešte som nekukala. tento víkend som vôbec nemala čas. ale pokukám a tiež ti poposielam. to sa neboj. dnes ale tiež určite nie, lebo prídem zrejme dosť neskoro domov, ale tak možno zajtra.

jancecka

barbi, mohla by si mi prosím poslať nejaké tvoje fotky? aj si si pozrela na pokeci moje albumy? určite si medzi priateľmi :D

barbinka

tak vidím, že si toho postíhala naozaj dosť a tiež som rada, že si to zvládla.ja som už písala, že ako som strávila víkend. tak športovo-relaxačne. už konečne som nabehla na tenisové tréningy, tak som rada, že už mám znova sily.

jancecka

nekašlem na vás D: nemám času :D

víkend bol perfektný, predlžený o pondelok. Sobota bola pracovná v kuchyni, ako som sa toho obsluhovania obávala ale bolo tak perfektne, bola sranda, hostia boli milí, normálne by som si to zopakovala :D krásne sme so sestrou ozdobili stoly, normálne rovno mohla byť aj svadba.
Nedeľa viacmenej oddychová, trošku som sa slnila, ale nie veľa, lebo bolo polooblačno a stále mi zachádzalo slniečko. Večer krčma s priateľmi, pozreli sme si tam super film, ešte som ho pred tým nevidela, tuším CRASH ale neviem či som to správne napísala. Pondelok pracovné voľno, bola som u kaderníčky a trošku pobehala po meste a prišla som taká zunovaná, že som potom dve hoďky spala a navečer sme šli so segrou pešo na Duchonku, spravili sme si prechádzku, naoazj super víken, a čo vy? ked budem mať čas prečítam si o vás :D

barbinka

ahoj janka. no pekne na nás kašleš :-) (srandujem). tak keď budeš mať viac času, napíš aký si mala víkendíka čo máš nové.