Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

ja mám hrozne rada LETO opalovať sa, kúpať sa, ale aj ZIMU pre ten bielučký nevinný sneh a mráz na oknách, JESEŇ má krásne listy sfarbené, všetko je tak nádherne sfarbené, a JAR všetko kvitne, nikdy by som nemenila Slovensko, za nejakú krajinu kde je len stále teplo alebo zima, ale ako komu vyhovuje :D

sedmikraska

no tiez mam rada rimu, ked je krasna biela :) samostatne kurenie je naozaj super, lenze nadherne draha vec :( kurime olejom a som zvedava kolko bude stat cela napln :D aspon si tu viac vazime, ked su pekne dni a ze ja som na ne pripravena- vcera som si kupila kraaasnu suknicku :D

[zruseny12]

tak to uz zalezi len na tebe...ja keby som sa mala odstahovat tak idem niekde do teplych krajin kde je stale teplo..:0))))...zimu mam rada len za oknom...alebo ked som dobre oblecena,ale v panelaku niekedy zle topia,a niekedy mrzneme..:0((((...a to mi nerobi dobre...hlavne,ze vy si sami topite,ze nie ste na nikom zavisly tak sa da zima lepsie prekonat...a ked ides von tak sa zasa oblecies,ze?ja zimu mam rada,ked je krasne vela snehu,mrzne a trbliece sa sneh...je to nadhera...sice aj jar,leto,jesen su pekne...

sedmikraska

Ahoj Maria, ja asi radsej tu nejka tu zimu prezijem :) na Slovensku ma nejak nic pekne necaka, mam tam sice dobych kamaratov, ale ani to uz nie ako predtym- uz sa nevidame casto, takze je to uz take naprd :) a na tu zimu som si uz asi aj zvykla, nie je tu ale taka podkost ako byva na slovensku a keby tu je 30 stupnov, tak sa tu asi vsetci uvaria a boli by cerveni ako lobstri, sami sa tu zo seba tak smeju a aj z toho pocasia, lebo nikdy nemozes vediet akobude za 10 minut :D

[zruseny12]

barbinka,sak mozes chodit po temach a niekde pisem aj o sebe,je to na dlhe pisanie...ale teraz sa snazim viac pomahat,zo zaciatku som pisala,ako som ochorela...jajboli vie vela o mojich problemoch...

[zruseny12]

kludne,len ja to neviem,som odkazana na dceru...a nie stale sa jej chce...inak jednu foto mam...na blogu,ked som bola este zdrava...