Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

no niekedy som tiez take suknicky nosila po kolienka asi zacnem ich nosit zasa,ale len cez leto...ja pochadzam z vych.slov.inak nie som nejak opalena ako po druhe roky,lebo uz chodim aj do prace a niekedy sa mi nechce sediet na slnku,prave teraz sa chystam na chvilu...pomaly cely tyzden nebudem v praci tak toho vyuzijem,len ma niekedy boli aj hlava od slnka...ale neda mi to neopalit sa...

jancecka

barbi aj ja som proti interupcii, ale úplne proti, ani v najnutnejšom prípade, keby mi šlo o život, tak by som sa nevzdala dieťatka, aj keby bolo trebárs zo znásilnenia, neviem, teraz si tak myslím a som toho presvedčenia, že interupcia nie je vôbec v nijakom prípade dobrá, raz už ten život vo mne je, tak treba mu dať šancu

jancecka

sedmikráska, tebe sa tam páči? a keby ste chceli, nemohli by ste si postaviť normálny zateplený domček ako na slovensku? tam asi nie je zohnať taký materiál, čo?

sedmikraska

suknicka je po kolienka a je takeho spanelskeho typu- krasna :)- skaredu by som si nekupila :D my mame teraz tiez domcek a tu maju len take tie ,,papierove steny", takze to moc tepla neudrzi, ale mame tie casovane radiatory, takze ked pridem domov, tak uz je teplucko a aj v suknicke mozem behat :D a ty Maria ako, uz si dost opalena? Mozem sa aspon spytat odkial si zhruba?

barbinka

janka, no však ja mám tú istú skúsenosť. mne nikdy neovísalo nič. lebo telo mám vyformované, pretože som vždy športovala. ale keď som jedla veľa, tak som len priberala.

barbinka

stačí len keď napíšem, čo si myslím a už na mňa zaútočia. ale to sú tí istí ľudia: fraisee, kamos a v téme interupcia ich bolo veľmi veľa. ale tam neútočili iba na mňa, ale na všetky, čo sme boli proti interupcii. normálne mi bolo z tých ľudí zle, keď radane začali písať, že má doma bastarda (akože na jej chlapčeka) a podobne.

jancecka

hej všeobecne leží barbinka ľuďom v žalúdku, neviem prečo, ja ťa mám rada barbi, oni ťa vôbec nepoznajú a poviem ti pravdu, ja som začala cvičiť, koncom leta minulého roku,vydržala som do tohoto leta,cez leto necvičím,je tam dusno a je mi na odpadnutie, a nezmenila som stravu. Neschudla som ani kilo ale trošku vyformovala postavu, no potom to ostalo stáť, čiže určite je to pravda tou zmenou stravy, ale nedokážem to :D asi to idem napísať aj tým dvoj výryvačom do tej témy :D

[zruseny12]

ja som si toho vsimla uz skor...ze dost na teba utocia,aj v inych temach a dnes mi to nedalo,musela som napisat...

[zruseny12]

no ja by som menila len vtedy ked mi je velka zima v byte...a to asi staci len ist do rod.domu ,alebo dat si vlastne kurenie...tiez som na Slovensku spokojna a paci sa mi...inak

barbinka

mariaa ďakujem, že si sa ma zastala, no z tej fraisee si hlavu nerobím. ona v každej téme na mňa útočí.