Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

ahoj sedmikraska. no ja si myslím, že v normálnom živote by si tí ľudia ani ústa neotvorili na nikoho. do očí by ti to nepovedali. len tu sú silní. ja som nekonfliktná v normálnom živote a aj dosť citlivá. tiež si myslím, že veľa ľudí si sem chodí liečiť svoje komplexy. trocha empatie by im ale nezaškodilo.
mne nevadí, keď má niekto iný názor ako ja. však nech si ho povie. ale mne sa nepáči, keď tu niekto začne vulgárne nádavať na niekoho, urážať a ponižovať. a to bolo v téme interupcia. niečo strašné.

sedmikraska

Ahoj barbinka, neboj aj na mna tu uz par ludi vyskocilo a to niekedy aj dost z ostra! a reagujem na nich podla nalady, niekdy je mi to jedno, no poviem ti, ze raz sa mi az zahmlelo pred ocami z nervov a keby bol ten dotycny pri mne, tak ho asi prizabijem. A v normalnom zivote si myslim, ze som dost konfliktna

barbinka

prajem vám všetkým pekné ránko. máme krásny deň, ešte neviem, čo dnes budem presne robiť po práci, ale brat má narodeninky (14), tak by som chcela byť s ním.
maria, ešte som nezistila, čo ti presne je. chápem, že sa ti to už nechce vravieť znova, no mne by stačilo aj v skratke. ale keď už o tom nechceš rozprávať, tak to chápem.
a k tým ľuďom, niekedy mi to proste nedá na nich nezareagovať, ale musím sa ich naučiť filtrovať.

sedmikraska

vyber Maria suknicky aj ty:) ja nosim len take po kolienka, lebo ma priroda neobdarila peknymi nozkami :( mini suknbu som nikdy nemala, zato mamka mojho priatela si kludne moze dovolit minisuknicky a tak po nej chlapi pokukuju :) na jej roky ma postavicku ako babika
jancecka, postavit si tu domcek by sme si asi len tazko mohli dovolit a nemame ani v plane tu zostat navzdy, nas povodny plan bol nasetrit tu na nejaky domcek v Cechach, ale nejak sa stale nedari :( vzdy nieco necakane pride

[zruseny12]

vsimla som si,tebe staci napisat tvoj nazor a hned po tebe niekto ide,aj mne sa par krat stalo,ale ja som na to niekedy vobec nereagovala a preslo ich to...