Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no tak a tu vidím problém, ja nedokážem zjesť mäso bez prílohy, a tým nemyslím zeleninu, ale ryžu, zemiaky, pečivo. takže nič :D ale ten zeleninový šalát poliaty bielym jogurtom skúsim :D a kukuricu mám aj tak najradšej :D a dokážem jej zjesť na tony :D
a inak všetky druhy mäsa môžeš papať. všetko sú to bielkoviny, ale kuracie mäsko je najchudšie a teda aj najdiétnejšie.
som písala, že so zeleninkou si dávam všetko. proste napríklad mám šalát zeleninový a polejem si ho bielym jogurtom. alebo si dávam cottage, alebo tvraoh s rajčinami a paprikou. tiež kuracie prsia so šalátom,alebo tie rybky. na večeru to úplne stačí. ale treba si na to zvyknúť. a ako nemala by si pečivo, ale keď som naozaj veľmi hladná, tak si dám, ale len celozrnné.
barbi, ok, ale s čím jedávaš trebárs tie prsia? alebo jogurt? to len sám jogurt a to ťa zasýti??? alebo rybu s čím? chleba asi nie?
no ja jedávam najneskôr do ôsmej. a čo by si ešte chcela vedieť?
všetko si dávam väčšinou so zeleninkou (je jedno akú si dáš, ale neodporúčam avokádo a kukuricu - dosť kalorické).
čiže buď nízkotučný tvaroh, alebo cottage cheese(biely), alebo biely jogurt nízkotučny, tiež kuracie varené prsia, alebo tuniak (môžeš aj iné rybky, podľa toho, čo máš rada).
janka, aj mariaa určite nepoužívajte klímu kvôli tým kĺbom. to vám môže ešte zhoršiť stav.
ahojte všetci, prajem pekné ráno, ako zle sa čítajú mária tvoje problémy D: ja mám tiež niečo s kĺbami, nevedia mi zistiť z čoho, lebo mi pukajú a bolia ma, hlavne kolená ale dá sa to vydržať, lenže to nie je nič oproti tebe D: je mi to ľúto, a s RNG si sa radila
barbi prosím povedz mi viac o tých bielkovinových večeriach, a kedy by som mala naposledy papať?
sedmikráska aj ja sa tu vôbec neohlasujem, nehádam sa ale v skutočnom živote to viem poriadne roztočiť :D hlavne keď mám nerf :DD
maria to znamená, že si na invalidnom dôchodku? no ale je to dosť smuné. bolo aj niečo, čo ti tvoj stav zlepšilo? nejako máš toho na ozaj veľa, tých problémov.
ja keď som mala 12, tak som mala ťažkú zlomeninu píšťaly. nevypla mi lyžiarka.sádru som mala 4 mesiace a ďalšie tri som chodila po rehabilitáciach. no ale ide o to, že som mala komplikácie, lebo mi to zle zrastalo a skoro mi ju lámali znova. ale doktor mi vtedy povedal, že mám jesť tvaroh, jogurty, no proste mliečne výrobky na zrastenie, tiež som mala málo vápnika. a mne to pomohlo vtedy. nič mi nelámali. ja viem, že damian je proti mliečnym výrobkom, ale mne veľmi pomohli a dávam si ich doteraz.
:D vidis a ja som zase naopak, tu ked sa mi nieco nepaci, tak som radsej ticho, lebo to nema zmysel aj tak nikomu nieco vyvracat cez PC, ale keby je vedla mna, tak sa hadam :)
Barbinka,tak len v skratke,lebo niekedy je fakt ubijajuce to opakovat-odvapnuju sa mi kosti/nedostatok vapnika-trati sa mi a neviem zatial pricinu s toho aj tetania,boli ma vsetko,pada mi klenba na nohach...bolia ma klby,svaly,kosti...mala som zle travenie-creva-uz je to lepsie atd.vies co ja by som radsej pisala co mi nie je ako co mi je....ale naucila som sa uz s tym zit,nic ine mi neostava....a k tym ludom...na jednu stranu ta chapem,ale kasli na nich,lebo len sebe skodis a ich nepresvedcis ked su taky ze mas napr.aj pravdu...Z LUDSKOU HLUPOSTOU SA TAZKO BOJUJE....u nas je krasny den-popisala som ti nejake zdr.problemi ale len nejake...inak niekedy som bola totalne zdrava,po narodeni dceri som postupne ochorela....