Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
podľa mňa je tomu na vine zlá spoločnosť, ako chodil do osmičky, boli dve triedy, no v devine ich spojili a dal sa do kopy s grázlami z áčky, a už to aj šlo dolu vodou, ale aj puberta, chce zapadnúť a tak, no hádam sa to ustáli, a začne vychádzať na povrch výchova, lebo tu od malička mal, naši na nikdy nehádali, vždy sme boli ako rodina, na výlety sme chodili, netrpeli sme núdzou, nebili nás, ani nemali za čo. jednu dobu mu aj vreckové stopli, no on začal kradnúť, doma, nie niekde v obchdoch,ale kde sa aká dvacka šuchla už jej nebolo. Rodičia sa rozprávali s detskou psychologičkou a tá im veľa poradila a odvtedy aj prestal marišku húliť, ani nekradne už a všetci sa tešíme, ked ide na hríby, a že ho to baví, lebo dlhé dva roky nemal žiadneho koníčka
no dosť sa zmenil. ja by som mu ale vreckové nedávala.
inak môj brat pôjde teraz v septembri do deviateho ročníka. a tiež zatiaľ sa veľmi dobre učí, teda on sa ani nemusí učiť, on si to pamätá zo školy. ešte ho baby nezaujímajú. so spolužiakmi von nejako nechodí, on chce stále chodiť so mnou, alebo s mojim priateľom. keď som v práci, tak oni chodia aj na bicykel, na kofolu a tak. tak ale ktovie čo bude o rok.
no šak dostáva vreckové, podá, vyhrá, niekedy sa mu pošťastí vyhrať aj viac ako tritisíc Sk, naoazj sa v tom vyzná, ale nie je to na chválenie, koľkokrát aj prehrá, požičiava si kade tade, potom má problémy vrátiť, inak je šikovný, rozumie sa veľmi dobré počítačom, v osmičke sme si mysleli aj s ním, že pôjde na takú školu, kde sa učí práci s PC a tak, je to ťažká škola, no prišla deviata trieda a on sa zmenil, už mu bolo trápne dostávať jednotky a dvojky, našiel si takého kamoša a začali spolu fajčiť marišku, trvalo to celý deviaty ročník, ostal vulgárny, úplne ho to zmenilo. Potom šiel na prvú školu kde ho vzali bez skúšok, chodí na potravinársku, ale strednú, ale neučí sa, fláka to, chodí poza školu aj s jeho úžasnou priateľkou, ktorá ho v tom podporuje, ktorá od neho cicia peniaze, ale my mu nemôžeme nič na ňu povedať, lebo ju strašne ľúbi. On vyzerá ako anorektik ale dosť toho zje, a ona má určite nadváhu, ale môže si za to, nestravuje sa normálne. Druhý rok je na škole a bude robiť z troch predmetov opravné, na štvorku, veď štvorky majú mentálne zaostalý, nie normálni ľudia, ale nedá sa s ním rozprávať o ničom. V ôsmej triede ho bavila motorka, ocino vytiahol z povala jeho prvú starú motorku, Paľko si ju celú zrekonštruoval, sám, od nikoho nič nechcel vedieť, úplne sám si na nej všetko porobil, sme nechápali ako to mohol vedieť, ale vedel. Potom na konci osmičky, si ju rozrobil, že si ju dá nastriekať, no už ju nezložil. Našiel si lepšiu vášeň, marišku. Už nefetuje, prišiel na to, že to nie je dobré, čiže aspoň je v ňom trošku rozumu. Ale odvtedy fajčí, pravidelne. Ťažké.A nemá po kom. Chce zapadnúť do partie chalanov nad 25 rokov. je to o ničom, ale som sa rozpísala, prepáč :D ja aj jeho ľúbim aj sestru, aj ked s ním nemám dobré vzťahy
janka čože? 17ročný? a odkiaľ má peniaze na športku a pivá?
no ja som rada za svojho brata. ako on má 14 rokov dnes, čiže je medzi nami veľký rozdiel. ale my maáme aj preto taký vzťah, lebo keď bol malinký tak som sa aj ja o neho starala,chodila som s ním von, prebalovala ho, spravil pri mne prvé kroky. on vie, že ho veľmi ľúbim. ale aj sestru mám rada.
sa mi strašne páči, že máš taký dobrý vzťah s bratom, aj ja by som chcela,ale on je dosť problémový D: ma to aj mrzí, lebo má 17, mohol by mať trošku rozumu, v škole mu hrozí vyhodenie, baví ho len podávať športku, v krčme pred dospelými chlapmi machruje že zvládne toľko pív čo oni, ach jaj, keby sme my dvaja mali taký vzťah ako máš ty s bratom D:
no ja si myslím, že by si si zvykla na taký režim. určite nie hneď,ale časom určite.
akurát som bola papať. rybičku sme mali. mňaaaaam.
a som sa dohodla s bratom, že ho v piatok pozývam na pizzu k narodkám. však statív som mu už dala.
akolahko sa o tom hovorí,ja som ale ten typ človeka, čo nemusí do 2 hodiny nič hodiť do úst a potom ho to chytá po tretej hodine a sladké mi najviac chutí asi okolo 6 až do nejakej 10 jedenástej, a tá neznesiteľná chuť na sladké Ked sa ale o druhej v noci zobudím a idem na vecko, to je ako normálne u mňa, som divná
tak ako podľa mňa by si schudla aj kebyže len večere zmeníš a ešte by si sa aj dobre cítila. treba veľa vody piť a ovocie jesť len do 12tej. tiež keď máš chuť na sladké, tak len do 12tej, aby to malo čas aj telo spáliť. ale pomenej s tým sladkým.
vyskúšam, najprv po troške, sem tam, potom častejšie a potom možno aj obedy vymením a raňajky :D som ja ale optimista čo?
a práve tá kukurica je veľmi kalorická. ale ja ťa chápem, že to je pre teba problém. aj pre mňa bol zo začiatku, ale to je len o zvyku. a celkovo sa budeš lepšie cítiť.