Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

mária ale 40 rokov nie je staroba, ale máš veľmi veľa problémov na svoj vek, si myslím, a to som nevedela že pohár piva denne je na kosti dobré, asi začnem piť denne pivo :D

jancecka

to je perfektné :D taká záľuba, som ani netušila že také niečo existuje :D akože zaujímať sa o autobusi :D nám by stačila klasika, keby sa zaujímal o niečo iné ako krčmu a stávky :D ale aj biliard ho baví a je v ňom perfektný, aj ping pong aj v tom je super, ale všetko len dočasne, inak to je jediné pozitívne na našej krčme, biliard a ping pong

[zruseny12]

prepacte,ale az teraz nam zapli prud,BARBINKA:ja mam 40-dcat rokov a to mlieko mi fakt nepomoze,ja radsej jem potraviny ako cinska kapusta,mak,pivo pohar denne fixuje kosti,bryndza je lepsia ako mlieko kravske a chystam sa aj pit pozie mlieko...Vies ty si mlada,tebe este zaludok spracuje mlieko,mne uz tazsie...no a beriem doplnky...a mas pravdu klima neprospeje ani zdravemu nie ze to nam chorim,ale niekedy sa tomu nevyhnes...napr.v praci byva aj prievan...no uvidime...ja som sa uz s tym zmierila , co mi ine ostava...ale na invalidnom nie som,lebo lekarka mi povedala,ze este nemam vek na menopauzu...

barbinka

a ty ho nemôžeš nútiť, on musí sám chcieť. teraz je vo veku kedy by sa vzpiera voči všetkým autoritám, takže to by nemalo význam.

barbinka

no kubo on sa aj hrá, ale on vie aj kopu vecí na compe. už má vytvorenú aj svoju stránku. zaujíma sa o autobusy od malička, tak si ich fotí a dáva na stránku. keď chceš, tak kukni.
www.mhdba.wbl.sk

jancecka

PC myslíš ako hry na PC? to nie je podľa mň§a dobrý koníček, aj toho môjho baví playstacion ale bola by som radšej keby trebárs hrával futbal alebo sa chodil kúpať s chalanmi, alebo niečo normálne D: ale ako ho k tomu prinútiť?

barbinka

tak áno, ale tiež nikdy nevieš. teraz má koníčky tenis a PC. myslím, že ani baby ho ešte nezaujímajú. som sa zvedavá ako sa zmení. snáď ale k lepšiemu.

jancecka

hej hej, to som tým chcela, ale ja si osobne myslím, že tvojmu bratovi by sa nič podobné nemalo stať, lebo má v tebe oporu, necíti sa sám, že nemá kamošov, nenudí sa, takže si úplne super sestra :D

barbinka

no janka, to je príklad, že aj v usporiadanej rodine môžu byť problémy. keď je zlá spoločnosť okolo mladého vyvíjajúceho sa človeka (po psychickej stránke), tak môže dopadnúť všelijako.