Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

no to všetci padnú na prdel, ked prídem do partie a vypýtam si pivo :DD ja ho ale vôbec neľúbim, čiže nebudem zrejme skúšať :D ale poviem manželovi že musí mať fest zdravé kosti :D

jancecka

to je dobré že pomáhajú, neviem čo je lepšie, dementná so zdravými kosťami alebo múdra ale na vozíčku :D

[zruseny12]

:0)))).....no to som citala,ze pohar piva denne fixuje kosti,jasne, ze nie som stara,ale choroba sa nepyta kolko mas rokov,ja som zacala chorlaviet po porode dcery...postupne...a to asi okolo30-dciatky...a kozie mlieko?tiez si neviem prdstavit,ze ho budem pit..:0((((.....ale zatvotim oci a vypijem ho....:0))))....a este jedna vec vela piva zasa sposobuje DEMENCIU....

[zruseny12]

jancecka,vies ja som sa uz s tym zmierila nic ine mi ani neostava,a ked clovek berie vsetko z nadhladom aj inak potom tie chorobi sa znasaju,ale niekedy mam dni ze len lezim,ale viem ze pridu zasa normalne dni...ale si mila....keby ste ma stretli na ulici tak by ste nikdy nepovedali tak ta je taka chora...snazim sa vyzerat a zit ako zdrava,ale jasne ze som nejake veci uz musela odsunut,vela som robila,a teraz uz nemozem....ale necham toho,uz je to jedno,ja som uz s tym zmierena a rada pomaham na tomto fore inym,lebo viem ake je to byt beradny a chory a ked si clovek niekedy nevie rady....s RNG jasne,ze sa radim aj vela citam vselijake clanky knihy casopisy atd.takze pomaham si ako sa da....aj lekari niektory mi pomahaju...predtym som mala smolu na lekarou,ale teraz to celkom ujde...tak som spokojna...