Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

mne to pripomina tiez pracu,kde som spala ked som bola tehotna zo synom,stale rano som musela dospat...dala som si budika a spala som v skrini/vedela som,ze v ten cas nikto nepride a veduci ked mal prist tak stale zavolal/...:0)))....lebo inak by som nebola schopna existovat....

jancecka

som v práci D: ale mohla by som, máme takú miestnosť v podkroví :D a tam sú nové vrecia v kúte a tam chodievam, len môžem byť maximálne nejakých 5 až 10 minút aby to nebolo divné, ale asi idem:D

jancecka

mária to sme si podobné, ja vôbec nepijem, to musí byť, na oslave vypijem prípitok a začne sa mi točiť hlava :D ale ani to nemienim napravovovať :D jáj ako by som spala D:

[zruseny12]

jancecka,ani mne velmi pivo nevonia,zda sa mi take horke,ale po nejakom dobrom obede dobre padne...:0))))....a potom niekde zalahnut a spat...lebo ja sa dokazem z jedneho pohara opit a potom ma taha na spanie....

[zruseny12]

o kde su tie roky ked som mala 24....este si mladucka...ja pracujem v jednej firme a dobre si vystihla nemozem robit hoci, co...ale zatial mi veduci pomaha...je to velmi mili clovek...si mila,ze je ti to luto,ale ja som si uz na to zvykla ,co ine cloveku ostava...ze?

barbinka

maria, zas až taká mladá už nie som. mám 24. a teda keď nie si na invalidnom, tak pracuješ? a čo vlastne robíš? asi žiadnu manuálnu prácu. to by si asi nezvládla už. je mi to ale ľúto.

barbinka

janka takú záľubu nemá veľa ľudí, ale on je maniak. aj záhradník videl jeho stránku a mu vybavil ísť do dopravného podniku BA. tak sa tešil. si to tam pokukal, pofotil busy, aj interiér a tak. ešte aj k počítaču má kúpený volant. čiže toto je jeho koníček (a vlastne ten statív chcel hlavne kvôli foteniu autobusov v noci) a ešte on trénuje tenis.