Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

prajem krásny slnečný deň všetkým, ako ste prežili včerajšiu búrku? ja s hrôzou sama v izbe :D ale bola sranda :D včera som bola na cajku, dokopy som prešla asi 30 km ale väčšinou rovina,čiže to sa neráta
barbi ďakujem za foto, ste tak zlatí :D

Dr jajboli

no, to zase tu samozrejme nikto nie je!!! Od tých horúčav sedíte buď na pive, alebo ste už zalezené v hajanoch? No, nič to, ja sa sem prídem aj zajtra trochu porozprávať.... hihi.... sama so sebou...
Tak pekný zbytok večera a dobrú nôcku, aj tebe Krisha, Ventil, Sisík-nočné strážkyne. Vidím, že dnes budem zase strážiť ja!

Dr jajboli

Nuž ja by som ti poradila, že keď už s niekým chodíš a máte sa radi a cítiš, že tvoja láska je opätovaná, tak niet čo rozmýšľať. Ale pre istotu, keď máš toho "naj" kamoša, a cítiš aj k nemu niečo, zamysli sa, ako by to bolo, keby ste spolu chodili, lebo na diaľku je to iné.Ak ti bije srdce rýchlejšie, keď si s tým kamošom, tak potom tvoje srdce ťa k tomu druhému ťahá.Nechaj si ho v"rezerve", čas všetko ukáže! Ale ja by som o ňom povedala chalanovi, s ktorým chodíš, že máš kamoša.... zistíš, či je výbušný, žiarlivý a tak.
Asi som ti veľa neporadila, takže rekapitulácia:
Nechaj si svojho chalana a toho kamoša v rezerve. Podľa toho koľko máš rokov ty, koľko oni, či sú zodpovední, pracovitý, alebo ešte študenti. toto všetko si píš do koloniek-jeden.... druhý...a zváž, kto má viac tých kladov, ten je lepší.
a vieš čo? Riaď sa citmi! ako to ty cítiš!

ha0small

mam rada dvoch chalanov s jednym chodim a je z mojho mesta a druhy je moj naj kamos a je z druheho kratju a je starsi neviem sa rozhodnut ci to mam tomu druhemupvedat ja som rozhodnuta pre mojho chalana ale srdcu nerozkazes mam mu to povedat?

Dr jajboli

Prečo si to pokašlala u RNG?
Písala som ti, ale stále sa mi všetko vracia, aj adresa je dobre. 3.7. môžeš prísť, ak ti to vyhovuje, bude tu......od 14-tej hod.

[zruseny12]

Ahoj jajboli,nic take si nezmeskala skor ja som si to pokaslala u RNG...:0((((...ja som sa prave doopalovala,uz nemozem lezat na tom slnku...

barbinka

dievčatá idem ja domov. som strašne unavená, lebo som kukala dobrý film Hotel Rwanda a išiel až do druhej rána, čiže som nespala poriadne. zajtra pokecáme. ahojte

jancecka

to hej :D prišla som hore, že sa vyvalím na vrecia zbadala som bordel, tak som to tam spratala a celkom ma to zobudilo :D