Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
prajem krásny slnečný deň všetkým, ako ste prežili včerajšiu búrku? ja s hrôzou sama v izbe :D ale bola sranda :D včera som bola na cajku, dokopy som prešla asi 30 km ale väčšinou rovina,čiže to sa neráta
barbi ďakujem za foto, ste tak zlatí :D
no, to zase tu samozrejme nikto nie je!!! Od tých horúčav sedíte buď na pive, alebo ste už zalezené v hajanoch? No, nič to, ja sa sem prídem aj zajtra trochu porozprávať.... hihi.... sama so sebou...
Tak pekný zbytok večera a dobrú nôcku, aj tebe Krisha, Ventil, Sisík-nočné strážkyne. Vidím, že dnes budem zase strážiť ja!
Nuž ja by som ti poradila, že keď už s niekým chodíš a máte sa radi a cítiš, že tvoja láska je opätovaná, tak niet čo rozmýšľať. Ale pre istotu, keď máš toho "naj" kamoša, a cítiš aj k nemu niečo, zamysli sa, ako by to bolo, keby ste spolu chodili, lebo na diaľku je to iné.Ak ti bije srdce rýchlejšie, keď si s tým kamošom, tak potom tvoje srdce ťa k tomu druhému ťahá.Nechaj si ho v"rezerve", čas všetko ukáže! Ale ja by som o ňom povedala chalanovi, s ktorým chodíš, že máš kamoša.... zistíš, či je výbušný, žiarlivý a tak.
Asi som ti veľa neporadila, takže rekapitulácia:
Nechaj si svojho chalana a toho kamoša v rezerve. Podľa toho koľko máš rokov ty, koľko oni, či sú zodpovední, pracovitý, alebo ešte študenti. toto všetko si píš do koloniek-jeden.... druhý...a zváž, kto má viac tých kladov, ten je lepší.
a vieš čo? Riaď sa citmi! ako to ty cítiš!
mam rada dvoch chalanov s jednym chodim a je z mojho mesta a druhy je moj naj kamos a je z druheho kratju a je starsi neviem sa rozhodnut ci to mam tomu druhemupvedat ja som rozhodnuta pre mojho chalana ale srdcu nerozkazes mam mu to povedat?
Prečo si to pokašlala u RNG?
Písala som ti, ale stále sa mi všetko vracia, aj adresa je dobre. 3.7. môžeš prísť, ak ti to vyhovuje, bude tu......od 14-tej hod.
Ahoj jajboli,nic take si nezmeskala skor ja som si to pokaslala u RNG...:0((((...ja som sa prave doopalovala,uz nemozem lezat na tom slnku...
ahojte,zase som niečo zmeškala, no nevadí!
Pekný zbytok dňa prajem všetkým!
maj sa krasne,ja tiez idem sa trochu opalovat...pa
dievčatá idem ja domov. som strašne unavená, lebo som kukala dobrý film Hotel Rwanda a išiel až do druhej rána, čiže som nespala poriadne. zajtra pokecáme. ahojte
to hej :D prišla som hore, že sa vyvalím na vrecia zbadala som bordel, tak som to tam spratala a celkom ma to zobudilo :D