Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

barbi to mi je ľúto že máš babku v nemocnici D:
ďakujem, no na fotkách to tak vyzerá ale určite je na mne čo spevňovať a formovať, hlavne bruško, vysoká som 175 cm, čo už
a ofinku mám od pondelku inú, takú do šikma

barbinka

ahojte,ahojte.
janka ďakujem. inak však ty si chudučká.a aj celkom vysoká. a veľmi sa ti hodí ofinka.
doteraz som mala robotu, no teraz mám chvíľu kľudu.
u nás bola tá búrka už o jedenástej a bola som vonku. skoro ma odfúklo.
dnes asi pôjdem za babkou do nemocnice ju pozrieť.

[zruseny12]

asi ano,lebo som vstala,a len som videla,z okna, ze prsalo...a musela som tvrdo spat a este sa mi snivalo z bosorkami...fuj...:0((((....

jancecka

no o polnoci začala búrka :D ja som ešte nespala, ale v pohode som zaspala, ale bolo to dosť silné :D ty si tiež prespala búrku?

[zruseny12]

ja si to tiez uvedomujem ze nechytam len vit.D,brondz ale aj Rakovinu i ked je to uz po 16-nastej...ale slnecny vitamin ja potrebujem koli kostiam...sak kazdy nie len ja....inak ako u vas bolo?pocula som, ze boli silne burky dnes hlasili...

jancecka

ja ked sa chcem opáliť, musím vyjsť v tú najnevhodnešiu chvílu na slnko, ked je najnebezpečnejšie, najlepšie je nenatreť sa, vtedy ma chytí nejako do hneda, ale neriskujem to, radšej sa natieam,ale aj tak, je to veľmi nebezpečné a neviem si to vyhovoriť D:

[zruseny12]

jajboli,uvidim ako mi to vyjde...a potom ti dam vediet a ked nevyjde toho 3.7.tak zasa inokedy...tak ma boli hlava...bola som na odbery a hned som sla domov,nakupila som a pijem kavu,lebo mi roztrha hlavu od nizkeho tlaku...ako sa mas jajboli?no lebo som tu pisala,ze si ziadne doplnky od RNG,nekupujem ale len zatial,lebo teraz mam dost,ale hodne mi poradil ohladom jedenia niektorych veci...a nechce sa mi rozpisovat...jaj boli ma hlavka/kapustova/:0(((((....