Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
hm, futbal, nebavilo by ma to,ja sa dnes idem prejsť s kamoškou a sestrou zrejme do vedlajšej dediny, idem tam za jednou pani čo predáva značkové veci, odniekial dovezené či čo, neviem, no má ich lacnejšie, tak si spravím opäť pohodový večer, ja ani nič nerobím, keby som vedela tak si robím odpad a vodu na dome,no viem to?
a ty čo máš na pláne?
no inak nič také. priateľ ide na nejaký hokejbalový zápas pozerať s kamarátom a potom okolo ôsmej príde pre mňa a niekam asi pôjdeme, ale ešte neviem. ale tipujem to na futbal. už aj to bude končiť, však už iba dnes a v nedeľu.
barbi, keby len starí ľudia umierali, ale aj tak to je smutné
na dnes máš okrem návštevy babky aké plány?
áno má cukrovku. a maria kľudne môžeš o tom písať. starí ľudia umierajú. áno bude mi smutno, ale radšej nech sa netrápi.
kto by mal rad nemocnice...ale ine nam neostava ked sa musi tak sa musi do nej ist...cukrovka je hnusna vec...exmanzela dedo mal odrezane obe nohy koli nej...ale neviem ci by som mala toto pisat...
má cukrovku? to je také smutné D: nemám rada nemocnice D:
no moja babka je teraz dosť pravideľne v nemocnici. odkedy jej odrezali palec na nohe, tak to ide s ňou dole vodou. myslím, že sa už začína opúšťať.
ahoj maria, no u nás teraz nefúka. je veľmi teplo a slnečno.
u nás krásne slnečne :D
Ahoj Barbinka...tak u vas fuka vietor,u nas je vselijako...