Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
krisha, klasické baby :D ani ja si nikdy nemám čo obliecť, no keď otvorím skriňu, všetko na mňa padá :D
Sevaste!
aahojte vospolok, ja som v praci, ale uz pojdem pomaly domov, teda nie domov, ale trocha sa po obchodoch pomotat...ved to poznate, stale si nemam co obliect:-D Schelly...asi sa tam stretneme, tak si ta na pokeci pozriem a budem ta stopovat:-D aj ja sa tesim na zajtra-konecne piatok:-D
achelly idem si pozrieť :D a dám si ťa medzi priateľov a môžeš si pozrieť moje :D
a čooo, pozerali ste si ma na tej fotke?? a poslali ste mi nejaké? lebo som nemala čas kuknuť. takže mail mam JahVodka666@azet.sk a nick teda JahVodka666 . mam tam fotky. všetko aj albumy :)a dajte mi vedieť, čo a ako.
čaute. ja idem zajtra na Tooopffeeesssttt. Neivem či som to tu už písala, ale dostala som liskty od kamoša k narodkam a strašne sa teším. Budú tam dobré punkovice, ska a Kabáti, na ktorých sa teším asi najviac. Zajtra som si dala volňáska, takže hneď z rána pojdeme. Dojdu tam kamoši aj z Dubnice. Len ma mrzí, že nikto nejde od nas, z mojej dediny :( Dufam, že nebude pršať a nebodaj burky. Včera jaka burka cez Záhorie, som myslela, že sa doseriem. Aj elektriku vypli...fuu, silný zážitok.
ja som mala reďkovkový chlebík :D mňami mňam, s maslom :D
kam sa chodievate vy kúpať? na zlaté piesky?
ty máš pircing (neviem ako sa to píše :D) nebolelo ťa to? ja po tom hrozne túžim D: ale v Topoľčanoch ho len nastrelujú a počula som, že je lepšie keĎ prepichnú, tak neviem D:
tak mala som šampiňóny so zemiakmi. aj keď hríby nemám rada, ale prekonávam sa.
a malo by byť pekne cez víkend. ja idem v sobotu brigádovať, ale len do druhej. potom ešte uvidím, ale asi kúpať. v nedeľu mám tenis. ako aj zajtra. no už sa teším.
hej, to je super, ale ide to strašne rýchlo :D ak bude v nedeľu pekne, mohli by sme behnúť na kupko :D musím navrhnúť manželíkovi a švagrovcom :D len nech svieti slniečko :D
tak asi nevieš janka. idem ja na obed. potom poviem, čo som mala.
sa inak už teším. však zajtra je piatok. weeeej.