Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
pekny de...aj tebe...
sak jasne,takym ludom uz je lepsia na druhom svete aj ja tak hovorim,lebo je to pre nich velmi zle,nam tak zomieral v bolestiach dedo,mala som 16-nast/mal rakovinu tusim hrubeho creva/a uz sa sam pytal na druhy svet a pytal Boha aby si ho uz zobral na druhy svet...
prajem krásny deň :D a som tu zase
no však si to prečítam. ja mám ale pocit, že sa už len trápi. aj keď by som asi nemala tak hovoriť, ale asi by bolo aj lepšie, aby odišla z tohto sveta. nech sa už netrápi.
a k babke barbinka,no cukrovka je velmi zla a hlavne ked je vo vyssom stadiu mam tiez skusenosti z cukrovkou,mal ju jeden clovek v exmanz.rodine a nedodrziaval stravov.navyky a dietu a dopadol velmi zle a ako som uz pisala dedo exmanz.mal odr.obidve nohy...teraz som prave citala v casopise,ze vedci zistili,ze cukor neohrozuje cukrovkarou,alebo tak nejak,ale nebudem o tom nic pisat aby som to nepoplietla...teraz v najnovsom cisle BAJECNEJ ZENY-to pisu...
tak barbinka mail Ma_Se@centrum.sk
no a k tomu zakomplexovanemu....sak sa strapnuje sam...kasli na neho....keby bol normalny sam by pochopil,ze sa sam strapnuje...a nerobil by to...a mas pravdu stale lepsie byt ticho ,ked clovek nieco nevie,ako trepat somariny...a strapnovat sa...diky za foto...
ešte som vám chcela povedať o babke. tak včera sme boli za ňou v nemocnici aj so sestrou. poviem vám najprv, čo jej všetko bolo. ona od októbra je stále v nemocnici. dva týždne doma, potom sa niečo stane a zasa nemocnica. no v októbri jej rezali ten palec na nohe (cukrovka). to bola mesiac v nemocnici, lebo ešte jej aj niečo s cievami robili. potom ju po mesiaci pustili a tuším po vianociach musela ísť znova, lebo tá noha je opuchla a stále takto dokola. potom v marci mala ten záchvat, tuším málo cukru, to je našiel môj otec ležať doma. s týmto bola asi 4krát v nemocnici a teraz mala nejaký vnútorný infarkt, bola 10 dní na JISKE a teraz leží na oddelení a že má aj niečo s ladvinami. ale poviem vám, vyzerala hrozne. ja som nevedela, že je na tom až tak zle. myslím, že pomaly zomiera. najhoršie to bude znášať asi môj otec. každý deň za ňou chodí z roboty na tri hodiny, ju kŕmi, umýva uterákom a potom sa vracia naspäť z práce a chodí domov aj o deviatej. a ešte sme si všimli so sestrou, že tá noha, kde jej odrezali palec bola nejaká tmavšia, dočervena. určite sa jej tá noha neprekrvuje. myslím, že jej odrežú celú nohu. teda to je môj názor.tak neviem. ale mne je dosť zle a smutno, keď vidím ľudí v takomto stave.
jeee maria, tuším sme písali naraz.
Ahojte dievčatá, prepáčte, že som sa včera tak vyparila, ale prišiel už priateľ pre mňa.
fotky ešte pošlem marii a schelly. zrejme dnes večer.
u nás je dnes nejako pod mrakom a inak včera sme boli v podniku (máme taký jeden stály). sme kukali futbal a asi v polke vypadla elektrina v celom bloku. sme tam po tme sedeli, čašníčke kasa vypadla, ale po pol hodine to celé nabehlo.
jajbolik a maria ešte k tomu včerajšku, že máte pravdu, že zakomplexovaní ľudia sú najhorší. len ešte niečo vám poviem, že ten kamarát, keď je so mnou sám, tak je normálny, ale keď je nás viac, tak sa potrebuje vyvyšovať a ukazovať sa, že on všetko vie, pričom si len vymýšľa nepravdy a robí zo seba blbca. takého chlapa by som nechcela za nič na svete. som rada za svojho Miška.
Pekny den vam prajem vsetkym,jajboli pozeram,ze ty stale ukoncujes tuto temu pomaly kazdy den...barbinka ked sa ozves napisem ti mail...