Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
aké podarené, Ferda som mala rada
FERDO MRAVEC VSAK ANO,VSADE SOM BOL VSETKO SOM VIDEL A VSETKO VIEM...
už len 4 príspevky a otvoríme šampanské!
Barbinka, ja nie som psychológ, ale nemám k nemu ďaleko.Tiež si myslím, že trpí komplexom. Obyčajne takí ľudia sú sebavedomí a zakrývajú za sebavedomosťou zatrpknutosť. Poznám nie jedného človeka.Sú namyslení, veľmi múdri, hubatí, a pritom tak, ale tak primitívni, že to až praská!!!
O.i. inteligencia sa nedá naučiť, s tým sa človek musí narodiť!
Júj, ale som sa zasmiala, tak to ti neviem povedať, ale on si myslí, že má dvadsať:))) a pozerá za mladými žabkami.Niekedy bol fešák, čierny, modrooký, ale teraz prepitý, scvrknutý, s troma vlasami na päť strán, sem tam chlp a iste mu to tam už aj ovísa hihihi. Veď takému spiťákovi už iste nevie ani len spevnieť.... telo....
a aj môjmu priateľovi lezie na nervy. tiež mu to povedal s tou VŠ.
ja si myslím, že on je vcelku zakomplexovaný, pretože nemá ani maturitu, vykašlal sa na školu týždeň pred maturitou. a vždy všetko vie, všetko, videl atď. a najradšej mám, keď náhodou niečo neviem, tak hneď, že mám VŠ a jak je možné, že to neviem. lenže on keď niečo nevie, tak si začne vymýšlať hlúposti. ja keď neviem, tak som ticho.
jeho by asi trebalo poriadne ponizit...a sklapol by...ja nie som toho zastancom ,ale ked inak nejde...
No, tak iba mávni, máš pravdu, a úhlasím s tebou, ale aj tak si vyziabnutý chrt.
dr.jajboli a jemu nic neovisa?
no tak takýchto chlípnikov teda nemusím. a ja som mu to už vravela, že mňa to nezaujíma, čo si myslí, že mne sa tiež nepáči, že je chrt, ale aspoň mu to stále nehovorím.