Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

už len 4 príspevky a otvoríme šampanské!
Barbinka, ja nie som psychológ, ale nemám k nemu ďaleko.Tiež si myslím, že trpí komplexom. Obyčajne takí ľudia sú sebavedomí a zakrývajú za sebavedomosťou zatrpknutosť. Poznám nie jedného človeka.Sú namyslení, veľmi múdri, hubatí, a pritom tak, ale tak primitívni, že to až praská!!!
O.i. inteligencia sa nedá naučiť, s tým sa človek musí narodiť!

Dr jajboli

Júj, ale som sa zasmiala, tak to ti neviem povedať, ale on si myslí, že má dvadsať:))) a pozerá za mladými žabkami.Niekedy bol fešák, čierny, modrooký, ale teraz prepitý, scvrknutý, s troma vlasami na päť strán, sem tam chlp a iste mu to tam už aj ovísa hihihi. Veď takému spiťákovi už iste nevie ani len spevnieť.... telo....

barbinka

ja si myslím, že on je vcelku zakomplexovaný, pretože nemá ani maturitu, vykašlal sa na školu týždeň pred maturitou. a vždy všetko vie, všetko, videl atď. a najradšej mám, keď náhodou niečo neviem, tak hneď, že mám VŠ a jak je možné, že to neviem. lenže on keď niečo nevie, tak si začne vymýšlať hlúposti. ja keď neviem, tak som ticho.

barbinka

no tak takýchto chlípnikov teda nemusím. a ja som mu to už vravela, že mňa to nezaujíma, čo si myslí, že mne sa tiež nepáči, že je chrt, ale aspoň mu to stále nehovorím.