Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
sedmikráska, ja pracujem v mlyne a my vyrábame bio múky :DD teda meleme :DD máme niečo spoločné,nie?
mária na tom tvojom blogu môžem niekde aj vidieť tie tvoje práce? asi sa neviem tam dostať, prečítala som si to už xkrát :D
Barbinka uz som poslala, nepreposielaj prosom nikomu :)
sedmikraska pozri sa na www.sikovnerucicky.blog.cz
ja som si myslela,ze si uz zabudla,a som zvedava na tie tvooje stehna,co ti ich tak kritizuje ten kamarat...lebo ked nerozozna svaly od tuku....ale u neho je to asi normalne...
aha. no jasné, pošli fotky.
ak chces ti poslem na mail nejaku fotku, kde mozes vidiet rozdiely bez hnojiva a s hnojivom
pracujem :) aj teraz som v praci, ale nepredrem sa tu :) pracujem s mojim priatelom na vyrobe ciste biologickeho hnojiva, zatial je to akoby este v plienkach, mame jedno policko na ktorom to testujeme a zatial to vyzera kuzelne, v septembri sa velke hlavy rozhodnu ci sa vystavi fabrika za miliardu sk a v dalsom meste sa uz stavia za 8 miliard korun. Sme teda velmi zvedavi :)
sedmikraska ty v tom Škótsku aj pracuješ? alebo sa iba staráš o domácnosť a zvieratká? a ak pracuješ, tak čo robíš?
btw, teraz som bola ulozit maleho vtacika, do jeho noveho hniezdocka (krabice) a nachytala somm mu muskya pinzetkou papal trosku. Poradte, co mu mam dat papat, je mi ho luto a inak zomrie :( a ja som teraz jeho mamina predsa :)