Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

mária na tom tvojom blogu môžem niekde aj vidieť tie tvoje práce? asi sa neviem tam dostať, prečítala som si to už xkrát :D

[zruseny12]

ja som si myslela,ze si uz zabudla,a som zvedava na tie tvooje stehna,co ti ich tak kritizuje ten kamarat...lebo ked nerozozna svaly od tuku....ale u neho je to asi normalne...

sedmikraska

pracujem :) aj teraz som v praci, ale nepredrem sa tu :) pracujem s mojim priatelom na vyrobe ciste biologickeho hnojiva, zatial je to akoby este v plienkach, mame jedno policko na ktorom to testujeme a zatial to vyzera kuzelne, v septembri sa velke hlavy rozhodnu ci sa vystavi fabrika za miliardu sk a v dalsom meste sa uz stavia za 8 miliard korun. Sme teda velmi zvedavi :)

barbinka

sedmikraska ty v tom Škótsku aj pracuješ? alebo sa iba staráš o domácnosť a zvieratká? a ak pracuješ, tak čo robíš?

sedmikraska

btw, teraz som bola ulozit maleho vtacika, do jeho noveho hniezdocka (krabice) a nachytala somm mu muskya pinzetkou papal trosku. Poradte, co mu mam dat papat, je mi ho luto a inak zomrie :( a ja som teraz jeho mamina predsa :)