Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
krishka ahoj, tebe som už poslala včera fotky.
sedikráska, čože tam je horšie ako na Slovensku? Myslela som že tu je to o ničom, strašne máličko ľudí má záujem o bio múky, lebo sú drahšie ako klasické.
no diky sedmikraska,ja som tiez spokojna teraz zo sebou...a ked vam mozem odporucit...doplnky robia zazraky...ziadne drahe kremi nepomahaju tak ako to reklamuju...len nechcem aby doslo k omylu,zabudla som vam napisat,ze ta foto,je ked som bola zdrava,ale inak som sa nezmenila/kazdy hovori,ze som sa vobec nezmenila,ze som stale rovnaka/...dr.jajboli ma foto aktualnejsie,len to jej posielala dcera,lebo ja neviem s tym narabat,ale inak som spokojna zo sebou,akurat par veci ma trapia a tie choroby,ale co uz narobime...to je nas osud...
cafte cafte...zas ohovarate?? Ja vas cely den citam...:-D
jancecka prave sledujem majliky od teba, no parada:) len mam dnes spomaleny pocitac, lebo sa nieco stahuje, tak mi to trva :)
jancecka, tie vase muky by ste sem eda mohli dovazat :) tu maju len hladku cistu alebo z niecim pridanu na kolace, no otras z ich potravinami :( Az teraz tu dokonca zacala bezat reklama na listkove cesto :D tak sa tu semtam na nich smejeme, ze ake ,, vymozenosti" sem prichadzaju. Tento tyzden som dokonca videla v Tescu bujony!!!
súhlasím úplne so sedmikráskou. len škoda, že som videla len jednu fotečku. ale maria ty vyzeráš mlado.
No teda Maria, ty si ina kocanda. Myslim, ze vela zien by ti mohlo len zavidiet. No a ta pokozka- ja mam 22 a mohla by som sa hanbit vedla teba :( predstavovala som si ta uplne inak, ale to len koli tym chorobam co pises, keby nebolo toho, tak mozes po diskotekach behat :D
a maria ja viem, že som tak akurát, mne len lezie už na nervy ten kamarát s tými svojimi múdrosťami. jemu sa totiž páčia anorektičky bez zadku, bez pŕs. ale mne je to jedno, nech sa mu páčia, len nech mne dá pokoj. lebo už mám pocit, že začínam mať na neho averziu, lebo už som sa aj pristihla, že som priateľovi vravela, že jeho nezavoláme von, nemám na neho náladu a podobne.
neboj sa sedmikráska. no pozriem si až doma. tu mi to nejde.