Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
my sme boli včera na pizzu, sestra a kamoška :D vo vedlajšej dedine a boli sme prekvapení ako krásne to tam porobili, zelené a červené steny, hned ma to inšpirovalo ako vymalovať byt :D len keby už bol hotový,
na víkend hlásia pekne, ešte dnes vraj búrky z tepla ale zajtra a v nedeľu nie, tak sa nechajme prekvapiť :D
roman som uz docitala :D skoda, ze som tu vcera nebola :( ste sa zase fotkovali a ja nic :( ani teba Maria nemam fotku, ani Schelly a Krishky, ani Sisika, no nikoho okrem Jancecky, Barbinky a Jajbolika nadhery :)
musíš počkať maria. v robote nemám fotky a nemôžem ísť ani na pokec. tam mám mailovú schránku. my máme v robote tú stránku zakázanú. pošlem ti ich až z domu. neboj sa. aká si netrpezlivá :-)
barbinka kde je foto?
tak ja mám dnes v pláne vypadnúť z práce o druhej. ideme s bratom na pizzu. to ešte ka narodeninkám. tak snáď nebudem mať robotu. zajtra to vyzerá celkom sľubne.
ty polit.nemeju chybu....sedmikraska mas to ako roman..:))))....
Ahojte!!!! no konecne som docitala co ste popisali vcera, trvalo mi to teda dlho :) idem nieco porobit, ked uz som v tej praci a hned sa vam ozvem :D
rada pozeram vselijake prezentacie...
:D nie je začo :D ja takto budem posielať e-maily, takže ak ste už niečo videli, tak to len ignorujte :D ale ten uslintanec aj mňa potešil :D
...dakuje za toho uslintaneho muza...a pusu...s tou tortou som to uz videla...:0)))))....dobre...