Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

my sme boli včera na pizzu, sestra a kamoška :D vo vedlajšej dedine a boli sme prekvapení ako krásne to tam porobili, zelené a červené steny, hned ma to inšpirovalo ako vymalovať byt :D len keby už bol hotový,
na víkend hlásia pekne, ešte dnes vraj búrky z tepla ale zajtra a v nedeľu nie, tak sa nechajme prekvapiť :D

sedmikraska

roman som uz docitala :D skoda, ze som tu vcera nebola :( ste sa zase fotkovali a ja nic :( ani teba Maria nemam fotku, ani Schelly a Krishky, ani Sisika, no nikoho okrem Jancecky, Barbinky a Jajbolika nadhery :)

barbinka

musíš počkať maria. v robote nemám fotky a nemôžem ísť ani na pokec. tam mám mailovú schránku. my máme v robote tú stránku zakázanú. pošlem ti ich až z domu. neboj sa. aká si netrpezlivá :-)

barbinka

tak ja mám dnes v pláne vypadnúť z práce o druhej. ideme s bratom na pizzu. to ešte ka narodeninkám. tak snáď nebudem mať robotu. zajtra to vyzerá celkom sľubne.

sedmikraska

Ahojte!!!! no konecne som docitala co ste popisali vcera, trvalo mi to teda dlho :) idem nieco porobit, ked uz som v tej praci a hned sa vam ozvem :D

jancecka

:D nie je začo :D ja takto budem posielať e-maily, takže ak ste už niečo videli, tak to len ignorujte :D ale ten uslintanec aj mňa potešil :D