Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no ja by som si tiez z neho niekedy vystrelila a hotovo,alebo mu povec nech ta necha na pokoji a ked nie tak potom sa pust aj ty do neho...a vykrikni mu nieco co na nom je najhnusnejsie...a uvidis ako sklapne...kazdy mame svoje chyby...ale na sebe ich nevidime len na inych...i ked nemaju pravdu tak musia podpychnut...ale ked sa dotknes ich egga je zle nedobre...
Tak tomu jednému kamarátovi by som to aj tak povedala, nech sa pozrie do zrkadla. Aj ja mám takého cvoka bývalého kolegu, ktorý má už prepitý rozum a nič nevie pozerať, len ako komu riťka narástla, a či prsíčka ovísajú, alebo sú pevné. Na inú tému sa nevie ani baviť. Je mi ho ľúto. Ale zato mi didíky pochváli, že ako to robím, že ich mám také pevné-hihi.
A musím povedať, že sa idem rozpučiť!!!! Ja som sa toho šalátu tak objedla, že až dožrala, za tým som si dala ešte hrozno, a ledva sedím, lebo sa mi krčí brucho-ufff!
jajbolik, ale to nie priateľ, to kamarát jeden. jaaaaaaj, môjmu priateľovi sa nepáčia vychudnuté baby a má ma rád takú aká som.
jednym slovom jajboli-SME KRASAVICE SLOVENSKE-a este vies kto chyba?boze ako sa vola ten chlapec,toho by som rada videla,bol to spravny chlapec...
ešte 18 príspevkov a budeme oslavovať 4000
Barbinka, povedz priateľovi, nech sa najprv on pozrie do zrkadla a potom nech kritizuje. Keď s tebou nie je spokojný, prečo sa stretáva s tebou? No, čo by ti odpovedal? A napokon čo je pre neho dôležitejšie, srdiečko a vnútorná krása, alebo nožičky a nejaká dutá hlava?!
Ja som bacuľka ale som vždy bola štíhla a športovala som všetko, čo sa dalo. Odkedy som pochorela a vyhodili mi, čo sa len dalo, som bacuľka, ale stále taká istá dobrá, milá, tolerantná a ľúbezná, ako za čias, kedy som bola chudá. Vnútorné ja-mi ostalo. To je dôležité!A daj ho odomňa pozdraviť. Nasral ma! Pardon. Moja dcéra má postavu ako lusk, driek ako osa, ale chúďatko, členky má po svokre a za to sa hambí, nuž ale s tým sa nedá nič robiť. Nosí štekle, tak to trochu narobí očný klam. NAjradšej je však v gaťoch-rifľoch
tak barbinka zajtra mi posli...som este doma tak budem pri PC,poslem ti zajtra mail...tak si uzi...
Ale, ale, samé lichôtky, to sme sa tu ale zišli! Sme všetky úrasné! Odmysliac choroby, sa mám "k svetu" Niekto je pekný, niekto má tváričku peknú, niekto vyšportovaný, niekto sympatický....uf. Takáto partia sa hocikedy ani nezíde, ako sme my! Mali by sme vyraziť niekde na piknik! hihi, to by bolo srandy za všetky drobné!
ale zabudli sme na sedmikrásku, kde je moja zlatá? Nesmieme na ňu zabudnúť ani na Ventilčeka, ktorá založila túto tému a ani na Gumajzíka-nášho radcu!
však neboj maria, musím postupne pekne, ale pracujem na tom. možno to bude až zajtra, lebo idem s priateľom von, ale možno stíham ešte dnes. napíš mi ale svoj mail.