Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no, už asi všetci spíte! Takže dobrú nôcku a pekné sníčky všetkým!
Haló, je tu ešte niekto?
no pozeram, kym som tu nebola, pekne ste to tu zatocili tie debatky, do takych zakrut, ci visi-nevisi, ci makne ci pevneje :-)))))hihi, zacne sa o zakomplexovanosti a skonci sa kde?? no tu...
a este k tomu aj sampanske popijate:-)
tak na zdravie! k takemu okruhlemu prispevku...
jezis,ten prispevok tu nepatril...pardon...
ale ,moc tam nechodim len obcas,lebo odkedy som zacala chodit do prace je malo casu...ak chces mozes pisat na mail...
tiez idem pozerat na nieco...a obcas sa tu mrknem...
No Maria, pokazila si to pekné-hihi, predbehla si ma v príspevku. Kým ťukám, ty ťukáš tiež.
No, a teraz idem pozrieť ten Panelák, čo už, zatiaľ budem aspoň ... odfukovať... júj, idem sa rozpučiť.....
Krisha. Schelly, Sisík, Maria, Ventilček, Sedmikráska, , Gumajz, Jancecka, Barbinka, a fakt, ešte aj Mirka ff, jajbolí, bože, koho som vynechala? Ideme na to
10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0...
4 0 0 0 !
jajboli,aj ja som sa nasmiala, co si napisala...presne tak uz ani nevie na co to ma,hlavne, ze keca...
sak zakomplexovanci su najhosri ludia...