Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
weeeej baby vy ste aké biopotravinové. a krishka, ja som si ťa už kukala, ale len jednu fotku, ďalej som sa nedostala, tak budem čakať na tie heslá. a ja tiež nemôžem z práce ísť na pokec. tú stránku máme zablokovanú.
NECHCELA BY SOM ZAKRIKNUT...ZATIAL ANO...
barbinka,hlavne ,ze ty si sama zo sebou spokojna a to je podstatne a iny nech ti vylezu na HRB...:0)))).....
mária, jasné, chápem :) takže super šéf,
bio letí teda :)
nie som vydata len zijem z druhom,pracujem v jednej firme,len nechcem tiez nejak vrejne,lebo uz mal veduci problemi nejake z inspekt.prace...niekto ich totiz udal..dal mi moznost pracovat i ked vie ake mam zdr.probl.
uz som si ich pozrela...super:-D moje si mozes pozriet na pokeci, ja som stale rovnaka...poslem ti potom v RP heslo. lebo ked som v praci nechcem byt na pokeci. My si vyrabame bio zeleninku...v nasej zahradke:-D
jancecka,nemam to tam,lebo dcera ma stale nieco,a ja to neviem,zacala to robit so mnou a nakoniec to ostalo tak...tak to tak aj stoji...ale dufam,ze sa aj k tomu dostaneme casom...aj k inym veciam,lebo ja som vela veci robila...len chcem nejak potupne a aj aby ine zeny pisali a posielali napady a svoje prace,lebo je vela zien ktore ovladaju nie len zenska, ale aj muzske prace...ja som napr.davala aj obkladacky do kuchyne...v 19-nastich...ale aj teraz uz pomaly 40-ciatich...a robila som vsetko, co som zvladla...
čavko krisha :D
mária ty máš jedno dieťa? či počkaj, dcéru a syna? si vydatá? a teraz ako čo pracuješ? ak smiem vedieť, či už si to asi vravela, čo?