Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
inak sedmikráska preto si taká štíhla keď tam nič neješ :D
inak nad tou pekarnickou som rozmyslala aj ja..ved chlebik je cim dalej tym drahsi..
sedmikráska a čo tam potom máte? Ako to že to tam chýba? Aj múka chýba? kúp si pekárničku a pečte si doma chlebík :D
no nam tu chyba horcica, klobasy, slanina, vegeta, ocot, magi, kvasnice, kypriaci prasok, chleba... vsetko si dovazame :D
aka je to sranda, ze u nas je to uplna banalita a v inych krajinach o tom ani nepoculi:-D a zese naopak...ved ked k nam prisla coca cola---to bol zazitok. Teda pre mna ani nie, skor ti skor narodeni by vedeli rozpravat
sak,sak v praci sa maka....
ja som zasa mala znamu v Belgicku a tiez chcela nejake veci a este k tomu aj cierne uhlie,lebo pisala,ze uz ma pokrk tych slimakoch atd.a dviha sa jej s toho zaludok...:0)))))....
barbi, my ju nemame blokovanu, len tam pre istotu nechcem ist, este by si tu niekto pomyslel, ze sa v praci ulievam, vsak baby??:-D
sedmikraska-mozem poprosit aj ja o foto...diky...Ma_Se@centrum.sk
sedmi... si ma pobavila s tym listkovym cestom, aj s tymi bujonmi. My mame znamych na Cypre a ked tam niekto leti na navstevu, alebo dovolenku vzdy ziadaju doniest klobasky, horcicu, slaninu a taketo vecicky.