Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
to vážne mária? Ja som si ju vypýtala na narodky od našich, oni takú majú už 7 rokov, a tá ich aj tá moja je úžasná, chlebík je chutný a hlavne taký teplý,mňami :D ale je len na tebe, možno práve tej holke nechutil ten chlebík :D
:D ale tak, ja by som im povedala že nie si blázon :D a zavreli by nás obe :D
idem sa pozriet...a k tej pekarnicke bola tu aj tema ohladom pekarnicky,neviem presne ako sa volala,ale jedna zena mi ju neodporucala,ze ju ma doma a pecie normalne v peci,lebo aj ja som mala zaujem o dom.pekarnicku...
ved jasne...si predstav ze tam dojdem s 2 kilami obilia..by na mna pozerali, ze ci som z blazninca utiekla
mariaa, uz som ti poslala
asi tiez zacnem piect doma, poslite mi na mail nejaky dobry receptik. Mam ale len obycajnu elektricku trubu :(
krisha asi nie :D ked melieme, tak potrebujeme niekoľko ton :D
nooo, nemozem povedat, ze nic nejem :D praveze sa prepchavame polotovarmi a ked navarim, tak to hned vsetko do seba napraskame :) pribera sa tu velmi jednoducho, pretoze tu maju len sendvicovy chleba bagety
no jancecka, som rozmyslala, ze si aj nejake obilie zasadim...alebo rozne semiacka a budem si ho piect. A ty by si mi to obilie mohla spracovat na mucku...vyhodny kseftik ti ponukam:-D
krisha aj bude :D ja mám pekáreň :D