Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

krisha, ja používam zmesi na chlieb, sami ich vyrábame, a viem čo obsahujú, nie samé ečka a glutaman a podobne hnusoby, to len nalejem do pekárničky vodu, vysypem zmes, sušené droždie a o tri a pol hodiny vyberem horúci voňavý chlebík, žiadne starosti, nerobím podľa receptov, rovno zo zmesi :D

[zruseny12]

co by som neverila,a jesne ze je to zdravsie to domace,lebo kupovane je niecim napustene,ja som to raz zjedla bez oplachnutia vody....lebo to sa musi a mala som potom, co robit...jak mi creva pracovali...

krisha

aspon by sme sa v tom blazninci nenudili:-Dpodla mna je ta pekarnicka fayn vec, ale asi sa musis naucit robit dobry chlebik a po par pokusoch to aj vyjde

sedmikraska

bola som pozriet vtacika- spinka :) inak vcera som tu nebola lebo predvcerom nas sef pozval na veceru a nejak som to prehnala s alkoholom :( tak som vcerajsok prespala a skoro som si creva vyzvracala- no hroza. Cim lepsi vecer, tym horsie rano :D

jancecka

mária, neuveríš :D ale aj tú majú naši, takú viacposchodovú :D si tam sušia hrozno, jablčka, hrušky, mne osobne to priveľmi nechutí, lebo to neni sladké ako tie kupované ale to je na tom práve to zdravé, že?

[zruseny12]

....ANI MNE TO NEJDE,LEBO NEVIEM PRESNE NAZOV TEMI A KED SOM NATUKALA DOMACA PEKAREN TAK SA MI TAM OBJAVILO DOMACI RECEPT NA VYPADAVANIE VLASOV...ALE KASLIME NA TO,KED TVOJI RODICIA MAJU SKUSENOSTI DOBRE TAK ASI JE DOBRA A ZACNEM AJ JA NA NEJ ZASA ROZMYSLAT...JA CHCEM SI KUPIT AJ SUSICKU OVOCIA./..

[zruseny12]

no vidis ked maju vasi...tak to az teke zle nebude...asi zalezi aka znacka atd.sak si najdi tu temu...neviem presne ako sa volala tu na fore...vobec si nespominam,ale pamatam sa ako som si s tou zenou pisala a odvtedy uz som prestala tuzit po pekarnicke...sak to nebolo az tak dlho...skusim to najst...