Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
perfektné známky na chalana,si myslím :D povedz tatovi nech sa nerozčuluje :D
mal mať 3 trojky, ale ich má 5. má jednotky z matiky,fyziky,chémie, trojky: dejepis,nemčina,prírodopis a tiež angličtina a slovenčina(ale z týchto dvoch mu vychádzali dvojky). a zemepis 2.
barbi a aké ma vysvečko? môj prepadá z troch predmetov, teda z dvoch, včera si jeden opravil :D a jeho zlatá priateľka čo mi lezie na nervy z jedného :D sa našli :D
ešte sa tu naháňam, ale áno už za chvíľu odchádzam z roboty. brat mi volal aké má vysvedčenie. otec bude zase nadávať. až mi je ho ľúto. tenis máme mať dnes a v nedeľu, snáď nám nebude pršať. a zajtra idem doobeda brigádovať zasa. tak prajem aj ja pekný víkend. ale zatiaľ som ešte tu.
krisha jasné, do každého si tak pridávam :D a je len na mne koľko :D mňam, asi si zajtra dám upiecť :D
no tak este porozmyslam,ale tu pekaren asi kupim...
no jancecka,aj ja si to tak predstavujem..a ze si tam mozem dat aj lanove, slnecnicove, sezamove semiacka. Aj taky chlebik si robis?
barbi ty zachvíľku končíš, ako ti je fajn, pozdravuj brata, aj priateľa a želám krásny víkend :D plný tenisu a slniečka
sedmikráska, ked som bola dieťatko, mala som asi 8 rokov, tak som našla vrabca s dolámanou nohou, ocino mu spravil provizornu dlahu aja som ho krmila,práve týmu muchami aj malých červíkov som mu dávala, vydržal u nás také tri týždne,potom začal pomaly lietať, nožička zahojená a priamo pred očamimi ho zožrala cicka, bolo to hrozné ale taký je život D:
mária ale dlho to trvá, teda mama čo vravela :D hrozno sa im podarilo až na tretí krát,lebo prvé bolo moc suché, išla si si zuby vylomiť, druhé zase horké ale tretie fajn :D ale oni si pochvalujú :D a hrušky sa vraj strašne dlho sušia