Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte baby:-)
citam vas, ze peciete v pekarnicke, ja som si to minule dala do favoritov, ked tu bola o tom rec, tiez ma to zaujimalo, mam tu pekarnicku, uz mozno rok doma v krabici, pekne "ulezanu", dostali sme ju do daru, ale este som sa na to nejak neodhodlala
tu su linky, co mam
raduzyrecepty.com
jeminenku a zabudla som sa vam pozriet na ten fajny palacinkovy recept
fú aká hrubica, prepáčte :D
pa krishka pa barbi :D pekný výkendík
sedmikráska, ja osobne mám kúpenú z internetu,www.obchodny-dom.sk
tak pozri :D tá druhý je moja, biela a dám tam vodu a kúpenú zmes a droždie a hotovo
tak pekny vikend....vsatkym...pa
odchádzam,ahojte dievčatá. pekný víkend.
ja uz len nejakych 5 minut a koncim...keby som chodila do skoly, mam prazdniny:-D co uz...dnes pojdem domov, ale musim zavolat brachovi, cestu vlakom nechcem riskovat. Kedze je koniec skolskeho roka, cela Ba sa stahuje. A okrem toho vela ludi cestuje aj na Zelenu Vodu. Tak sa majte kocky, pekne si uzite vikendik, pecte chlebik, papajte pizzu, starajte sa o vtacikov, kupujte susicky ovocia:-D no a ak by som nahodou na ten Topfest sla, dam tam vyhlasit Schelly a budem ju od vas pozdravovat. Ahojte
jancecka a aku to mate doma pekarnicku? Akurat ich hladam na nete, ale je ich tak moc a neviem si vybrat :( Ako to vlastne funguje? Co tam vsetko das?
myslim,ze znamky nie su vsetko,moj syn sa tiez slavne neucil a skoncil skolu z vyznamenanim...to bol pre mna sok...
tak jeho baví len matika, fyzika, chémia, lebo tomu rozumie a nemusí sa to učiť. ostatné predmety sú pre neho utrpenie. náš otec si strašne zakladí na známkach, nemám to rada.
no a tvoj brat s tou jeho priateľkou sa teda naozaj našli.