Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
musim to uz konecne vybalit a nastudovat postup, len je to dost velka "caracha", neviem, kde si to "vyredikam"
sa to da nastavit tak, ze vecer si das veci do nej, naprogramujes na cas, ze sa sama zapne v noci a rano, kym vstanes, cerstvy chlebik je hotovy, parada:-)
pozrite este sem
domacipekarny.dama.cz
tiez som sa pozrela na tu stranku...fakt velka pomoc ta pekarnicka....ja som sa niekedy napiekla a teraz uz malo kedy peciem,ta pekarnicka by mi poriadne bodla...:0))))...
Jaaj sedmikraska, keby som ja vedela, tam je niekde zalozena v kumbalku hihi, ale uz ju mozno vytiahnem, neviem aka znacka to je, ale viem, ze nebola prave najlacnejsia
Inac, poslala som ti mailika, urob kuken:-)
waaaw Sisik, tak tu pekarnicku musim mat!!!!! Tie recepty su bomba! Uz len vybrat tu najlepsiu. Aku mas ty doma?
Ty janka, to je uplne super, ze mas "vlastne"- z vasej vyroby tie zmesky na chlebiky, vselijake so semiackami, musim sa po tom niekde popozerat aj ja tu, uz by som to rada vyskusala, ked budem mat cas
dobry napad, ne? aj mne sa to paci, ale neviem, ci by som to vedela tak pekne spravit
aj ja tebe sisik, švagor bude maž tridsiatku, vyskúšam tú slanú kytku :D
Janka, dakujem za mailiky :-))