Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jasne,ze su...
netreba utekať do Brazílie,verím že aj na slovensku sú fešáci :D
pockaj, pockaj akych fesakov...nestaci ti ten jeden tvoj..:0))))....
tak uz som okukala Sisik- dalsia herecka:D je to mozne? To ak ja budem tak dobre vyzerat aj vo vasich rokoch, tak padam do Brazilie fesakov nahanat :D
presne tak ako- hrncek var-
no myslim,ze ETA asi bude ta najlepsia znacka...co na to ty hovoris sisik,ty si starsia,a ta znacka je este mozno starsia ako mi...
mária, naši majú pekárničku velkú jak ozruta, šak ju majú dlho, ešte medzi prvými a boli ju kúpiť v nemecku za 12000,- a neviem čo robí, lebo postup je po nemecky :D oni sa sami naučili a ocino si ju musí aj sám opravovať,kedže nezoženie na slovensku súčiastky na ňu, preto práve mne chceli kúpiť slovenskú značku,mám etu a dá sa na nej miesiť cesto, nechať vykysnúť a potom môžem vybrať a spraviť trebárs tie rohlíky ale nie som kúcharká,mám rada jednoduché veci, nasypať a zjesť :D
jak "hrncek var" hihi
rano vstanes a bud mas cesto az pri dverach,alebo chlieb...:0))))......
takze uz ma nikto nepresvedci,ze pekaren je zla vec,len teraz este znacku dobru vybrat...to asi kazda pekaren ma iny program...jancecka spytaj sa doma aku vy mate,ci pecie aj ine veci...ci len chleba...