Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mária, ako na stoličke vysoko postavená? ale nie, robím si srandu :D nerozlišujem ľudí podľa toho koľko majú :D ale mohla by som patriť k tým čo majú viac :D
moja teta býva v čechách, v Rosiciach pri Brne, manžela má Čecha a je trošku divný, taký zakríknutý, ako aj ich syn, aj ich dvaja vnukovia aj nevesta, neviem či sa našli, alebo či sú všetci taký, akurát teta sa z nich vymyká :D
aj moj ex ked bol na Slov.hned zacal po slov.jeho mama bola nastvana kolko krat,lebo ked prisiel odomna stale rozpraval slovensky....a ja si zasa myslim ine...ale ja som zila v CZ v r.1987-1996 a to bolo ine ako teraz,neda sa to porovnavat...a svokra bola vysoko postavena...
ja si proste myslim, ze my na Slovensku viacej drzime pohromade ako oni a sme srdecnejsi a vieme si pomoct aj ked sa dobre nepozname- to u nich len tazko :(
no ved ja si ho priucim nasim mooresom :D ked je na slovensku tak casto rozprava po slovensky a je to strasne smiesne :D
a horsi,alebo lepsi neviem teraz asi horsi,ale predtym lepsi...som si myslela...ale to zalezi aj na charaktere toho cloveka...je to na dlhe pisanie...
vies su iny,ale u neho to bolo aj vychovou...
mariaa a ked si malan toho cecha, prisiel ti mentalitou trosku iny ako slovaci? Ak ano, lepsi alebo horsi?
sak jasne...cesi su tiez pekny ja som mala ex tiez s ciech...ktovie kde ta vietor zaveje v nasich rokoch...:0))))......
ale ved ja len zo srandy :D ja mam mojho vysnivaneho pri mne :) sice je to cechun, ale nadherny:) ale ak by mi svihlo za par rokov, tak ma najdete v Brazilii :D