Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

mária, ako na stoličke vysoko postavená? ale nie, robím si srandu :D nerozlišujem ľudí podľa toho koľko majú :D ale mohla by som patriť k tým čo majú viac :D

jancecka

moja teta býva v čechách, v Rosiciach pri Brne, manžela má Čecha a je trošku divný, taký zakríknutý, ako aj ich syn, aj ich dvaja vnukovia aj nevesta, neviem či sa našli, alebo či sú všetci taký, akurát teta sa z nich vymyká :D

[zruseny12]

aj moj ex ked bol na Slov.hned zacal po slov.jeho mama bola nastvana kolko krat,lebo ked prisiel odomna stale rozpraval slovensky....a ja si zasa myslim ine...ale ja som zila v CZ v r.1987-1996 a to bolo ine ako teraz,neda sa to porovnavat...a svokra bola vysoko postavena...

sedmikraska

ja si proste myslim, ze my na Slovensku viacej drzime pohromade ako oni a sme srdecnejsi a vieme si pomoct aj ked sa dobre nepozname- to u nich len tazko :(

sedmikraska

no ved ja si ho priucim nasim mooresom :D ked je na slovensku tak casto rozprava po slovensky a je to strasne smiesne :D

[zruseny12]

a horsi,alebo lepsi neviem teraz asi horsi,ale predtym lepsi...som si myslela...ale to zalezi aj na charaktere toho cloveka...je to na dlhe pisanie...

[zruseny12]

sak jasne...cesi su tiez pekny ja som mala ex tiez s ciech...ktovie kde ta vietor zaveje v nasich rokoch...:0))))......

sedmikraska

ale ved ja len zo srandy :D ja mam mojho vysnivaneho pri mne :) sice je to cechun, ale nadherny:) ale ak by mi svihlo za par rokov, tak ma najdete v Brazilii :D