Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
maria to ešte nie sú všetky, ešte príde pokračovanie.
ono fakt zelezi na charaktere nie kto je kto,ci je cech ci slov.ci american...sme len ludia...
a áno moraváci nemajú radi pražákov, to je známe. ja mám rodinu v Brne a nadávajú na nich. tak ale na nás bratislavčanov zasa nadávajú košičania(samozrejme nie všetci). no najlepšie na tom je to, že sú všetci tu u nás.
diky za foto...no nie,vela nepobrali,ale smutne je,ze ked som si nasla druha tak zasa som sa dostala do takej situacie,a tentokrat nemaju radi vych.a este ja som rozvedana...no co uz...a ty su obyc.ludia...ja to beriem uz normalne,ale dlho som sa trapila...
no,idem si to celé prečítať, čo ste tu popísali. je toho dosť a to som tu ešte o druhej bola. maria posielam ti fotky.
Maria, tak ti svokrovci, sice majetkovo a funkcne vysoko postaveni, ale podla ich nazorov a spravania sa k tebe, vela inteligencie im nadelene asi nebolo, co?
no tak to je...hovorila,ze slov.su hlupe a nevzdelane a svokor ked davali film v pondelok slov.vypol tv a isiel spat...no,jasne ja tiez neodsudzujem a neposudzujem ludi ale bohuzial taky su medzi nami...
hej? to som nevedela, ale ako to mám rada nemám rada, ved aj to sú ľudia, nie? tak isto ako aj my, ja to aspoň beriem tak,len na cigáňov mám miernu averziu :D samozrejme nie na všetkých, u nás v dedine máme jednu veľmi slušnú a počestnú rodinu :D
sak tvoja teta je slovenka...ale Brnaci sa hlasia este k slovakom...oni tiez nemaju radi velmi cechov...to mi jedna z brna pisala...ze maju blizsie k nam slov.
tak podla stoliciek bola na ov ksc...ked tomu rozumiete a striedala raz bola zast.skoly raz riaditelka adt.neviem ake funkcie a bola tvrda komun.a nemala rada slovakou zvlast slovenky...