Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

to nie je len tym...v dobe ked ja som bola v CZ,tam malo bolo slov.a uz vtedy hovorili ze blbi slovaci,ale chlapc-cesi mali radi slovenky a stale hovorili,ze slovenky su najkrajsie baby...na to nikdy nezabudnem...a chceli aj za zeny slovenky...aj ex mal taky nazor,ale tam zasahla jeho matka...a rodic je rodic...

sedmikraska

vies Krisha, ono je to hlavne aj tym, ze v Cechach pracuje vela slovakov vo fabrikach- aj ja som tak pracovala a poviem ti, ze som tam naozaj krutila hlavou, co za primitivov zo slovenska sa tam stretlo a vdaka tym ludom si mozu myslet, ze sme vsetci taky a pritom u nas mame tolko mudrych ludi, ale ti samozrejme neodchadzaju do fabriky do ciech. A pre mladych ludi je to docela dobry start a pre starsich schopne privyrobenie, no ale naozaj som tam stretla aj hrozne moc individui za ktorych som sa hanbila, ze su tiez od nas:(

[zruseny12]

barbinka viem,z euz nebudes toto citat,ale v pravo je zasa sprava,ze objavili njaku vakcinu pre cukrovkarou,ale neviem kto sa jej dozije...pisem to len preto,ze si pisala, ze babka ma cukorovku...

krisha

No ja mam polovicu rodiny v Cechach, su rozlezeni v Brne, Prahe, Ostrave, Karvinej...ale ked som tam, tiez sa citim tak cudne, hlavne ked sama vybehnem nieco kupit a tak.
Pariz ma moc neocaril..ako ho vsetci ospevuju, tak ja som z neho bola sklamana, prilis spinave, uponahlane, plne cudzincov...ale kazdemu sa paci nieco ine...
Ja sa chystam v auguste do Chorvatska, v septembri by sme mali ist do Anglicka a ak nevyjde Angl, tak pojdem s mamou z roboty do Turecka, na taky poznavaci zajazd.

sedmikraska

krisha, my mame naplane spiatocnu cestu u Ciech cez Pariz na par noci, tak som zvedava. Zalezi od toho auta co hceme kupit, tak neviem ci nam vyjde cas a nejake peniaze

sedmikraska

no mna ked prvy krat videla jeho babka- u ktorej niekedy byvame, tak mu povedala, ze kde nechal oci a ze som ciganka...citila som sa u nich velmi neprijemne a este sa aj niekdy citim. jeho rodina ma ma ale teraz rada a babka sa mi sama od seba ospravedlnila. no ale aj tak sa casto v Cechach citim ako niekto menejcenny :(

krisha

ahojte, som tu opat, pomaly sa balim a cakam na bracha. Tak vidim, ze vsetky budeme mat doma, alebo mame pekaren na chlebik:-) si mozeme potom vymienat:-) kocky, taka, som unavena, cim menej robim, tym viac som narobena:-) dnes som len surfovala po nete a hladala nejaky last minute, ale na august este niesu. Chystate sa niekde na dovolenku?

[zruseny12]

ja vam potom poslem aktualnejsiu foto...len musi byt pri tom aj dcera...mam vase maily,trochu som skleslejsia,to je tou chorobou, ale aj tak uz sa nestazujem...